Pelin Akil, Anıl Altan çiftinin evliliğinin üstünde kara bulutlar mı dolaşıyor?

Pelin Akil, Anıl Altan çiftinin evliliğinin üstünde kara bulutlar mı dolaşıyor?
Pelin Akil; "Tabi ki de tartışmalarımız oluyor. Bunlar da kulaktan kulağa başka şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda"

Sosyal medya hesapları ile milyonlarca insana ulaşan Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin evlilikleri sona mı eriyor iddialarına ilk ağızdan cevap geldi. Boşanma durumunun kesinlikle olmadığının altını çizen Pelin Akil Elbette bizim aramızda da tartışmalar oluyor. Bunun olmuş olması evliliğimizin sona erdiği manasına gelmez açıklamasında bulundu. İkiz bebekleriyle reklamlarda mutlu aile pozları veren çiftin mutluluklarının sürmesini dileyen pek çok sosyal medya mesajı peşpeşe geldi. 

Pelin Akil boşanıyor mu?

Sanat dünyasının gözde çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor söylentilerine cevap gecikmedi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pelin Akil “Elbette her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de tartışmalar oluyor. Şu anda boşanma gibi bir durumumuz yok !” dedi. Reklam filmlerindeki mutlulukları ve uyumları ile büyük küçük herkesin beğenisini kazanan magazin camiasının önde gelen çiftlerinden Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin yuvalarının üstünde kara bulutlar dolaştığı iddiaları genç çifte soruldu. 2007 ile 2012 yılları arasında televizyonlarda fırtına gibi esen gençlik dizisi Arka Sıradakiler zamanında başlayan arkadaşlıkları 2016 yılında evlilik ile taçlanmıştı. 2019 senesin de de ikiz kızları ile mutluluklarına mutluluk katan çift hakkında ileri sürülen iddialar sevenlerini ve takipçilerini oldukça üzdü. Aktif olarak oyunculuk hayatlarına da devam eden çiftin daha önemli projelerde de boy göstermesi sevenlerinin en büyük dileği.

Boşanma gibi bir durum şu anda yok

Sık sık günlük hayatlarından ve çıktıkları tatillerden kesitler sunan çiftin sosyal medyada oldukça hatırı sayılır takipçileri bulunuyor. Mutlu ve neşeli pozları ile herkesin gıpta ile baktıkları çiftten Peln Akil’e Muhabir Online muhabiri tarafından sorulan "Bir süredir birlikte görüntülenmiyorsunuz, boşanma iddiası için ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine ayrılık iddialarına cevap verdi. "Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok, her şey ortada. Tabi ki de tartışmalarımız oluyor. Bunlar da kulaktan kulağa başka şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda" şeklinde cevap veren Akil her ailede olan tartışmaşların kendi ailelerinde de olmasının gayet normal olduğunun altını çizdi.

21-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar