Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Etkileyici Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Etkileyici Yeni Fragmanı Yayınlandı!
Netflix’te 3 Mart’ta yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinden yeni etkileyici bir fragman daha yayınlandı. Merakla beklenen dizinin başrolünde Hazal Kaya yer alıyor.

Netflix Türkiye içerikleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu kez 1919’un İstanbul’unu konu alan, oldukça farklı bir hikayeye sahip, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Atatürk’ü de konu alan bir yapım. Dizi, Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik siyasi bir komplonun da işleneceği konusu ile dikkat çekiyor. 3 Mart 2022 tarihinde tüm dünyada yayına girmesi planlanan dizi sadece Netflix üzerinden yayınlanacak. Netflix, daha önce Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin tanıtım fragmanını paylaşmıştı. Merakla beklenen dizinin bu kez resmi uzun fragmanı yayınlandı.

 

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı!

Netflix’in son dönemlerde en çok merak edilen dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ilk tanıtım fragman yayınlanmıştı. Bu kez Netflix ilk uzun ve resmi fragmanını yayınladı.

‘’Önce Pera Palas’a sonra geçmişe gidiyoruz. Çözmemiz gereken bir gizem var! # Pera Palasta Gece Yarısı 3 Mart’ta sadece Netflix’te.’’ sözleriyle duyurusu yapılan işte yeni fragman...

Yayınlanan yeni fragmanda, Tansu Biçer tarafından canlandırılan otelin karşılama görevlisinin zaman yolculuğu sırasında gazeteci Esra’ya yol göstericilik yaptığı görülüyor. 



Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi

İngiliz tarihçi ve yazar Charles King’in, Midnight at the Pera Palace: The Birth Of Modern İstanbul adlı romanından uyarlanan dizi 8 bölümden oluşacak. Dizi Mart ayında izleyicilerle buluşacak.



Dizinin yapımcılığını Karga Seven Pictures üstlenirken, Elif Usman da kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin ve Nisan Dağ otururken, dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya’nın (Esra) ve Aşk 101 ile tanınan Selahattin Paşalı’nın (Halit) yanı sıra, Tansu Biçer (Ahmet), Engin Hepileri (Reşat) ,Yasemin Szawloski’nin (Sonya), James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) ve Ergun Metin (Fahrettin) yer alıyor.



Dizinin Konusu ise, ‘’Esra Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmak ile görevli bir gazetecidir. Bu görevi sırasında otel hakkındaki bir gizeme şahit olur. Yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılı İstanbul’una gittiğini öğrenen Esra, yeni bir keşfe başlar. Geçmişe doğru yolculuk yapan gazeteci Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir komplodan haberdar olur. Esra, otel müdürü ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak ile yükümlüdür. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar. Esra İstanbul ile ilgili birçok gizemi ortaya çıkarır.’’



16-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar