Survivor 25. Bölüm İzle (16 Şubat Çarşamba)

Survivor 25. Bölüm İzle (16 Şubat Çarşamba)
Survivor 25. Bölüm İzle; 16 Şubat Çarşamba akşlamı 25. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022’nin yayınlanan 25. Bölümün ü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 25. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 25. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. Kanalın en büyük ve en iyi reyting alan yapımlarından olan ve yayınlandığı her sezon reytinglerde ilk sıralarda yer alan Survivor bu senede de yine aynı geleneğini devam ettiriyor. Bu sezon daha önce yarışan adayların karmasından oluşan ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekrana gelen Survivor All Star yine aynı şekilde seyirciyi ekrana kilitliyor. Dayanıklılık ve gücün aynı zamanda psikolojik yönetimle birleştiği ve yarışan adayların sadece birbirleriyle değil, doğayla ve kendileriyle de yarıştığı programın yayınlanan her bölümü büyük bir mücadeleye sahne oluyor. Survivor All Star 25. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Survivor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 bu sezon da her zaman olduğu gibi seyirciye coşkulu ve heyecanlı anlar yaşatıyor. Program aldığı reytinglerle ilk sıralarda yer alırken yayınlanan son bölümde adaylar ödül oyunu için büyük bir mücadele sergilediler. Oldukça çekişmeli geçen mücadele seyirciyi ekrana kilitlerken yarışmada tartışmalar da eksik olmuyor.

Survivor All Star 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her akşam seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 bu sezona da damgasını vurmaya devam ediyor. Yarışma programında son zamanlarda dozajı iyice artan parkurlarda zorlanan adaylar yaşanan gerilimlerle de iyice yıpranmaya başladılar. Tartışma ve kavgaların eksik olmadığı yarışma programında yayınlanacak 25. Bölümde bu sefer de Nisa ile Sude arasında yaşananlar adayı geriyor. Mert’in sevgililer gününde Sude’ye çiçek vermesi üzerine başlayan tartışmalarda Nisa Sude’yi Mertle birlikte olmaması gerektiği konusunda uyarıyor ve daha sonra ikili arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Nisa’nın Sude’yi devamlı eleştirmesiyle de ikili sert bir münakaşaya giriyor. Öbür taraftan eleme potasına giden adayların belli olduğu adada yarışmacılar bu sefer ödül için kapışıyorlar. Oldukça zorlanan adaylar ödül oyununu kazanarak bunu kendi takımlarına götürmek için mücadele ediyorlar. Adada Atakan’ın kendi takımındakilere yönelik sert sözleri de 25. Bölüme damgasını vuruyor. Survivor All Star 25. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar