Piiz Grubu Davulcusu Mehmet Dudarık Hayati Tehlikeyi Atlattı

Piiz Grubu Davulcusu Mehmet Dudarık Hayati Tehlikeyi Atlattı
15 Aralıkta Piiz Grubunun  konseri sonrası grup üyelerinden Mehmet Dudarık ile B.K.K. arasında tartışma çıktı. B.K.K. tutuklanırken Durlanık yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Piiz Grubu davulcusu Mehmet Dudarık(38) 15 Aralık günü Ankara Çankaya konserinden sonra kafasına aldığı darbeler sonucunda yoğun bakıma kaldırılmıştı. Olaydan sonra Dudarık’ı ağır yaralayan saldırgan B.K.K. tutuklandı.

Olay Nasıl Oldu?

15Aralıkta Piiz Grubunun  konseri sonrası grup üyelerinden Mehmet Dudarık ile B.K.K. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Dudarık’ın B.K.K. ‘nın arkadaşının ayağına basmasından sonra tartışma önce mekan içinde Dudarık’ın arkadaşına saldırmasıyla başladı. Ardından mekanın önünde telefonla konuşan Dudarık’a yumrukla saldırdı. Saldırının ardından kafasına defalarca darbe alan Dudarık hastaneye kaldırıldı.Gözaltına alınan saldırgansa hakimlikçe tutuklandı.

Emniyet Açıklaması

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "15.12.2022 günü ilimiz Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında verdikleri konser sonrası Piiz grubu üyesi müzisyen M.D.'yi, arkadaşının ayağına basılması gerekçesiyle çıkan tartışmada darp eden B.K.K. adlı şahıs, 16.12.2022 günü yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Müzisyen M.D.'nin ise hastanede tedavisine devam edilmektedir" dendi.

Gitarist Doğa Usta Arkadaşının Durumunu Anlattı

Mehmet Dudarık’ın arkadaşı gitarist Doğa Usta olayın basit bir şekilde başladığını ama özür dilenmesine rağmen git gide gereksiz bir şekilde büyüyerek Dudarık’ın yoğun bakımlık oluncaya kadar darbedildiğini söyledi.Ayrıca MS hastası olan Dudarık’ın bu darbeler sonrası bu hastalığının da tetiklendiğini belirtti. MS hastası olduğundan dolayı Dudarık’ın MR’ının   çekilemediğini ve anestezi verilemediğini ekledi.

Doğa Usta bu saldırının sanatla falan alakası olmadığını söyleyerek şiddetin her yerde olduğunu; doktora, kadına, herkese  şiddet olduğunu ve buna çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Son Durum Ne?

En son Piiz grubu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Eskişehir Şehir Hastanesinde tedavisine devam edilen Mehmet Dudarık’ın hayati tehlikeyi atlattığını ve yatılı olarak tedavisinin devam ettiğini duyurdu.

Dünden Bugüne Piiz Grubu

Piiz grubu 2003 yılında kurulmuştur. Çok sayıda bar ve konser performansından sonra grup tekrar yeni bir oluşum içine girmiştir.  Grubun kurucusu olan Ahmet (bas gitar) ve Volkan(elek.gitar)2004 yılının eylül ayında yine Eskişehir grubu olan absolution'dan onur(davul) ve Manisa Limon Grubundan Erhan(vokal-elek.gitar)ı bünyesine katarak yoluna devam etmiştir. Grup bu haliyle ilk performansını 13 ekim'de direc-T'i grubuyla beraber Eskişehir’de  göstermiştir. Daha sonra gruptan ayrılan Volkan'ın yerine yine Absolution Grubundan Doğa'yı(elek.gitar)kadrosuna dahil etmiştir.

Beste ruhunu bu kadrosuyla yakalayan grup, Ankara'da bulunan 'midasın kulaklığı' ve 'çsm' stüdyolarýnda demo kayıtları yapmıştır. Gitar vokal Erhan Tonbul'un gruptan ayrılmasından sonra sesine ve sahnesine çok güvendiği Eskişehirin en sağlam seslerinden Emir Yaşar'la anlaşarak grup ruhunu tekrar yakalamıþtır.  Son olarak gruba dahi olan Muzaffer  klavyesiyle hem bestelere hem de coverlara yenilik getirmiştir. Grubun şuan ki ve gelecekteki amacı bestelerini daha geniş kitlelere duyurabilmek için albüm yapmaktır ve bu yolda da ilerlemektedir.

Vokal: Emir Yaşar

Davul: Onur Yatar (panda)

Davul;Ahmet Dudarık

Gitar,geri vokal: Doğa Usta

Bas gitar: Ahmet Çilingir

Klavye: Muzaffer Doğan

 

18-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar