Pınar Deniz: İlkokula kadar Arapça konuşuyordum

Pınar Deniz: İlkokula kadar Arapça konuşuyordum
Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Canlı yayına katılan Pınar Deniz ilkokul yıllarına kadar Arapça konuştuğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz son yıllarda büyük başarı gösteren oyuncular arasında. Yer aldığı tüm projeleri ses getiren Pınar Deniz, en son Yargı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor. Kanal D'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Yargı'da Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu birlikte başrolleri paylaşıyor. Başarılı oyuncunun hayat hikayesi de hayranları tarafından merak ediliyor. Pınar Deniz çocukluğu ile ilgili konuştu ve çok farklı yönleri ortaya çıktı. Pınar Deniz, L'Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk oldu. Deniz katıldığı yayında çocukluğu ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Pınar Deniz Türkçe'yi sonradan öğrendi

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz çocukluğu ve ailesi ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Türkçe'yi ilkokuldan sonra öğrendiğini söyleyen Pınar Deniz Arap kökenli bir ailesi olduğunu belirtti. Deniz, "Arap kökenli bir aileden geliyorum. İlkokula kadar Türkçe bilmiyor, Arapça konuşuyordum" dedi. Çocukken 'anne' diye seslenemediğini söyleyen Pınar Deniz, "Anneme 'Mama’ diyordum. ‘Anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarım arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5’inci kattaki evimize çıkardım" şeklinde konuştu.

Pınar Deniz'in ailesi oyunculuğa nasıl bakıyor?

Özellikle son dizisi Yargı'daki performansı ile dikkat çeken Pınar Deniz ailesinin oyunculuğa nasıl baktığını da dile getirdi. Pınar Deniz, ailesinin bu mesleği yapmasına sıcak bakmayacağını sandığını fakat babasının gözündeki gururu gördüğünü söyledi. Bu durumun  kendisine güveni arttırdığını söyleyen Deniz, babamın yüzündeki gururu görmek, "İyiki bu mesleği seçmişim" dememi sağlıyor" diye konuştu. Pınar Deniz ilk oyunculuk döneminde bazı kriterlerinin olduğunu söyledi. Deniz, "İlk oyunculuğa başladığımda öpüşme sahnesi çekmem diyordum. Fakat insan okudukça vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe öyle bir sınırı kalmıyor" ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören Pınar Deniz 2014 yılından beri çeşitli projelerde oyunculuk yapıyor. Vatanım Sensin, Aşk 101 gibi projelerle tanınan Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu ile partner olduğu Yargı dizisi ile oyunculuğunun zirvesini yaşıyor.

06-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar