Ece Erken, haftalar sonra ilk kez güldü

Ece Erken, haftalar sonra ilk kez güldü
Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen Ece Erken’in mutluluğu 7 ay sürdü. Ocak ayında eşini kaybeden Ece Erken ilk defa güldüğü bir fotoğraf paylaştı

3 ay önce yeni evlendiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu trajik bir saldırıyla kaybeden Ece Erken, haftalar sonra ilk kez güldü. Kocasının ölümünden sonra yasa bürünen ve kendini sosyal hayattan izole eden Ece Erken uzun bir aradan sonra hayranlarıyla fotoğraf paylaştı. Hayranları eşinin yasını tutan Ece Erken’in son durumunu ve paylaşımını merak ediyor.

Ece Erken, haftalar sonra ilk kez güldü

Geçtiğimiz yaz mevsiminde Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile mutlu bir evlilik yapan Ece Erken’in mutluluğu sadece 7 ay sürdü. Ocak ayında talihsiz bir saldırıyla katledilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan ünlü sunucu Ece Erken kendini sosyal hayattan izole etti ve evine kapandı. Uzun bir süre kendisinden haber alınmayan Ece Erken, sosyal medya hesabından ilk kez güldüğü bir fotoğraf paylaştı.

Ece Erken’in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir zamanlar Beşiktaş Spor Kulübünde yöneticiydi. Ortağı olduğu balıkçıda 27 Ocak günü silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, en yakın hastaneye kaldırışa da kan kaybından dolayı hayatını kaybetti. Eşinin vahşice katledilmesiyle hayatı kabusa dönen Ece Erken, bu zorlu süreci evinde ailesiyle geçirdi.

Yaşadığı acıdan dolayı zayıfladı

Uzun bir süre sessizliğe bürünen Ece Erken birkaç kez sosyal medya hesabından paylaşım yaparak eşinin cinayetinde adı geçen isimlerle ilgili yorumda bulundu. Ailesinin desteğiyle zor günleri yavaş yavaş geride bırakan ünlü sunucu dün oğlunu dişçiye götürdü. Haftalar sonra ilk kez güldüğü bir fotoğrafını paylaşan Ece Erken’e hayranları yorumlarıyla destek verdi. Paylaşımda bir ayrıntı da dikkat çekti. 3 aydır evine kapan ünlü sunucunun verdiği kilolar takipçilerinin dikkatinden kaçamadı. Israrlı sorular üzerine Ece Erken, Instagram hesabından paylaşım yaparak "Evet zayıfladım ama Allah'ın izniyle toparlayacağım" dedi.

Ece Erken Kimdir?

1978 Çorlu’da doğan Ece Erken, liseyi İstanbul Beşiktaş’ta okudu. Sunuculuk kariyerine 12 yaşında Bayrak Radyo Televizyonunda başlayan Ece Erken, Kral TV ile şöhreti yakaladı. Daha sonra televizyon sunuculuğuna başlayan Ece Erken, Star Tv başta olmak üzere Kanal 6, Number One TV, Genç TV ve Show TV’de program yaptı.

Rol Aldığı Diziler:

2000 – Nilgün

2003/2004 - Lise Defteri

06-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar