Prens Harry ve Megan Markle'ın bebekleri dünyaya geldi

Prens Harry ve Megan Markle'ın bebekleri dünyaya geldi.
İngiliz Kraliyet Ailesi'nden müjdeli haber geldi. Prens Harry ve eşi Markle bir yıllık evliliklerini bebekle taçlandırdı. İşte bugün gerçekleşen doğum ile ilgili tüm detaylar;

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle bu sabah bebeklerini kucağına aldı. Çift geçtiğimiz sene mayıs ayında göz kamaştırıcı bir törenle evlenmiş ve Amerikalı oyuncu Megan Markle Sussex Düşesi olmuştu. Prens Harry ile Meghan Markle'dan ekim ayında bebek haberi gelmişti ve bunu üzerine Buckingham Sarayı, Düşes'in hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğin Nisan ayının sonunda ya da Mayıs ayının başında doğacağı söylemişti. Bugün ise Buckingham Sarayı, Markle'ın İngilterede sabahın erken saatlerinde doğuma girdiği ve çiftin ilk bebeklerinin yerel saatle 17.26'da doğduğunu belirtti. 

BEBEĞİN CİNSİYETİ

İsmi henüz açıklanmayan minik varis Kraliçe'nin torunlarından olan 8. çocuk olacak. Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve Megan Markle'ın resmi instagram hesabı üzerinden paylaşılan gönderiyle ise bebeğin erkek olduğu duyruldu. Anne ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu minik varisin 3 kilo 260 gram olduğu söylendi. Müjdeli haber üzerine gönderinin altına tebrik mesajları yağdı.

PRENS HARRY'DEN AÇIKLAMA

Bebeğin doğum sonrası yaptığı açıklamada oldukça heyecanlı görünen Prens Harry, "Çocuğumun doğması hayatım boyunca yaşadığım en mükemmel tecrübe." dedi. Kraliyet Prensi aynı zamanda eşinin ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu haberini de verdi. Eşi Megan Markle'a ve doğum sürecinde verdikleri destekten dolayı İngiltere halkına teşekkür etti.

 

BEBEĞİN ÜNVANI VE VATANDAŞLIĞI

Prens Harry, bebeğin isminin ne olacağın sorusuna, "Hala birçok isim üzerinde tartışıyoruz." dedi. Bebeğin prens olup olmayacağı soyadının ve ünvanının ne olacağı merak konusu oldu. Bebeğin ismine henüz karar verilmediğiyle birlikte Earl of Dumbarton unvanına sahip olacağı biliniyor. Öte yandan bebeğin annesi Amerikan babası İngiliz vatandaşı olduğu için çifte vatandaş olacak. 

06-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar