Ramo'nun başarılı oyuncusu Esra Bilgiç hangi projede yer alacak?

Ramo'nun başarılı oyuncusu Esra Bilgiç hangi projede yer alacak?
Final yapan sevilen dizi Ramo'nun güzel başrolü Esra Bilgiç yeni bir proje için anlaşma sağladı. Ramo'nun başarılı oyuncusu Esra Bilgiç hangi projede yer alacak? İşte detaylar…

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Ramo 40. bölümle dün akşam final yaptı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Ramo dizisinin finali takipçilerini üzerken dizinin oyuncuları yeni projeler için el sıkışmaya başladı. Show Tv'de yayınlanan Ramo dizisinin güzel ve başarılı başrol oyucusu Esra Bilgiç'te bunlardan biri. Esra Bilgiç'in Ramo'nun ardından hangi projede yer alacağı açıklandı. Tv 100'ün haberine göre Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Fox Tv için çekilen Kanunusuz Topraklar dizisinde yer alacak.

Ramo'dan mutlu sonlu final

BKM tarafından projelendirilen Ramo dizisi 16 Nisan Cuma akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in partner olarak  yer aldığı Ramo dizisi 2 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam ediyordu. Sevilen dizinin final kararı alması ise dizinin takipçilerini üzmüştü. Birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran Ramo dizisi 'Mutlu Son'lu bir finalle ekran macerasını sonlandırdı. Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, "Ben Abdo’nun oğlu Ramazan Kaya namı diğer RAMO, kötülere iyilerden korkmayı öğrettim” RAMO... Elveda" sözleriyle seyirciye veda etti. Ramo'da Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç ise yeni projesi ile gündemde. İşte Esra Bilgiç'in yeni projesi Kanunsuz Topraklar ile ilgili ayrıntılar.

Esra Bilgiç Fox Tv'nin yeni projesi için el sıkıştı

Başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç, birçok yapımcının peşinden koştuğu oyuncuydu. Esra Bilgiç'in hangi teklifi kabul edeceği merakla bekleniyordu. Sonunda beklenen anlaşma sağlandı. Gold Film tarafından projelendirilen Kanunsuz Topraklar dizisinde Esra Bilgiç başrol olarak yer alacak. Uzun süredir hazırlıkları devam eden Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncuları merak ediliyordu. Kanunsuz Topraklar dizisinde ilk başrol oyuncusu Uğur Güneş olmuştu. Yapılan anlaşma sonrası Uğur Güneş'in partneri Esra Bilgiç oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş ile Ramo'da Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç yeni bir dizi için bir araya geliyor. Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kanunsuz Topraklar Zülküf Yücel tarafından kaleme alnıyor.

17-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar