Rennes - Fenerbahçe maçı canlı izle

Rennes - Fenerbahçe maçı canlı izle
Rennes - Fenerbahçe maçı canlı izle: Rennes ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı hangi kanalda? Mücadeleyi canlı ve HD izlemek için detaylar.

Rennes - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes ile karşı karşıya geliyor. İlk maçta Dinamo Kiev'i son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Sarı-lacivertliler, gruptaki ikinci maçını da kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Bu akşam keyifli bir futbol akşamında birbirine rakip olacak iki ekip oldukça formda bir şekilde karşılaşmaya çıkacak. Fenerbahçe taraftarlarının dört gözle beklediği karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak? Mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar hangi adresten izleyebileceğiniz fazlasıyla merak ediyor. Rennes - Fenerbahçe maçını canlı ve HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Karşılaşmayı hemen izlemeye başlamak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Rennes - Fenerbahçe maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda oynanacak Rennes - Fenerbahçe maçı Türkiye'deki futbolseverler tarafından büyük bir merak içerisinde bekleniyor. Karşılaşmayı hangi adresten izleyebileceğini araştıran futbol tutkunları maç hangi kanalda gibi aramalar yapıyorlar. Rennes - Fenerbahçe maçı canlı olarak Exxen'den ekrana gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak olan karşılaşma Roazhon Park'ta oynanacak. Siz de maçı izlemeye hemen başlamak için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Rennes - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Rennes: Steve Mandanda, Hamari Traore, Arthur Theate, Joe Rodon, Birger Meling, Lesley Ugochukwu, Benjamin Bourigeaud, Lovro Majer, Amine Gouri, Kamaldeen Sulemana, Martin Terrier

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Luan Peres, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Bright Osayi-Samuel, Lincoln Henrique, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Michi Batshuayi.

Rennes ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede gruptaki ilk maçını kazanan iki takım karşı karşıya gelecek. Fransız Rennes takımı ilk maçta AEK Larnaca deplasmanına konuk oldu. Rennes maçtan 2-1 galibiyetle ayrılırken takımın golleri Arthur Theate ve Lorenz Assignon'dan geldi. Fenerbahçe ise kendi evinde Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. İki takım da son dakikada bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin gollerini Gustavo Henrique ve Michi Bashuayi kaydetti. Rennes ile Fenerbahçe, grup liderliği için bu akşam Fransa'da karşı karşıya geleck.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar