Usta Sunucu Bülend Özveren Yoğun Bakıma Alındı

Usta Sunucu Bülend Özveren Yoğun Bakıma Alındı
TRT ekranlarında 1965 yılından itibaren pek çok program sunan ve Eurovision Şarkı Yarışmasının Türkiye’deki sunucusu olan Bülend Özveren yoğun bakıma kaldırıldı.

Ülkemizde televizyon tarihi incelenirken mutlaka adı geçen ünlü isimlerden biri olan ve bugüne kadar televizyon ekranlarında pek çok program sunan ünlü isim Bülend Özveren ani bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı. İstanbul Çam ve Sakura Hastanesine kaldırılan ünlü isim yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınarak tedavi altına alındı. TRT’de uzun yıllar boyunca çalışan ve kamera önünde pek çok program sunan Bülend Özveren’in hastaneye kaldırılması ve yoğun bakıma alınması sektörde geniş yankı uyandırırken haber magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Özellikle Eurovision Şarkı yarışmalarını sunan ve bu programlarla hafızalara kazınan ünlü sunucunun hastalığının ne olduğu konusunda bir bilgi paylaşılmazken ünlü ismin eşi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

TRT’de uzun yıllar boyunca görev alan ve bugüne kadar pek çok program sunan ünlü televizyon sunucusu Bülend Özveren aniden rahatsızlanarak Çam ve Sakura Hastanesine kaldırılarak burada yoğun bakım servisine yatırıldı ve tedavisine başlandı. Rahatsızlığının öne olduğu konusunda bilgi bulunmayan ünlü ismin eşi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bülend Özveren’in eşi Sebla Özveren paylaşımında “eşim Bülend Özveren ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakımında. Dualarınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Paylaşımın ardından ünlü sunucunun haberleri magazin basınında geniş şekilde yer almaya başladı ve ünlü isim için geçmiş olsun mesajları paylaşılmaya başlandı.

Bülend Özveren Kimdir?

Özellikle Eurovision yarışmalarındaki sunuculuğu ile hafızalara kazınan ünlü isim Bülend Özveren 1943 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede Hukuk okuyan Bülend Özveren daha sonra TRT’de çalışmaya başlamıştır. 31 Temmuz 1965 yılından itibaren ekranlarda olan ünlü isim daha sonra spor spikerliğine başlamıştır. 1975 yılından 2012 yılına kadar TRT’de Eurovision Yarışmasının sunan ünlü isim özellikle bu yarışma programıyla insanların hafızasına kazınmıştır. Pek çok programın sunuculuğunu yapan Bülend özveren şu ana kadar, Eurovision Şarkı Yarışması, Riziko, Bir Milyon Kimin ve Kim Milyoner Olmak ister adlı yapımları sunmuştur.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar