Rıza Kocaoğlu’nun acı günü

Rıza Kocaoğlu’nun acı günü
Yer aldığı birçok dizide birbirinden zor tiplemeleri kolaylıkla oynayan Rıza Kocaoğlu kendisini yıkan acı haberi kişisel sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Zor karakterleri başarıyla canlandırmasıyla farklı bir oyunculuk sergileyen Rıza Kocaoğlu'nun acı günü, binlerce hayranını üzdü. Oynadığı Çukur dizisindeki Aliço karakteriyle fanlarının kalbinde taht kuran ünlü oyuncu kendisini kahreden haberi kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, duyurdu. Hayranlarını yasa boğan o acı haber, haberimizde. Şimdi detaylar

Rıza Kocaoğlu’nun acı günü

30 Ekim'dki İzmir depreminde de en yakın dostunu kaybeden Rıza Kocaoğlu kendisini yıkan acı haberi kişisel sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Göztepe Kulübünün bir dönem başkanlığını yapan Mustafa Kocaoğlu'nun yaşamını yitirdiğini duyuran Rıza Kocaoğlu, haberi şu sözlerle paylaştı: "Yiğidimiz, aslanımız, efendi amcamız Mustafa Kocaoğlu'nu kaybettik" Bir dönem Konak Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yapan Mustafa Kocaoğlu’na canlitv olarak Allah’tan rahmet, Rıza Kocaoğlu’na başsağlığı diliyoruz.

Biz artık biz değiliz

Rıza Kocaoğlu, amcası Mustafa Kocaoğlu'nun cenazesinin 4 Ocak Pazartesi günü toprağa verileceğini belirterek amcasına şu sözlerle veda etti: "Bu dünyadan Mustafa Kocaoğlu (Sakal Mustafa) geçti. Varlık sebebimiz, amcamız, her şeyimiz... Biz artık, biz değiliz. Yetiştirdiğin binlerce delikanlı seni yaşatacak amcam..."

Taziye mesajları peş peşe geldi

Haberin duyulmasıyla birlikte hem Rıza Kocaoğlu takipçileri hem de Göztepe Kulübü taraftarları birbiri ardına taziye mesajı yayınladı. Göztepe Kulübü, Twitter hesabından bir başsağlığı mesajı yayımlayarak acılarını taraftarla paylaştı: "Başımız sağ olsun. Eski başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz."

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

1979 tarihinde İzmir’De doğan Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları'nda tiyatroya başlayan Kocaoğlu, BKM'de ve Dot'ta çalıştı. Çağan Irmak'ın 2001 yılında yönettiği "Bana Şans Dile" adlı dizi filmiyle şöhreti yakaladı.

Filmografisi:

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2012 - 2014 - Karadayı (Dizi)

2011 - 2012 - Kuzey Güney

2011 - Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2010 - Kaybedenler Kulübü

2010 - Av Mevsimi

2010 - 2011 - Ezel (Dizi)

2010 - Elif

2009 - Başka Semtin Çocukları

2007 - Emret Komutanım: Şah Mat

2005 - Organize İşler

2004 - Ruhun Duymaz (Dizi)

2001 - Bana Şans Dile (Dizi)

04-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar