Show TV’den Yeni Dizi Haberi Geldi

Show TV’den Yeni Dizi Haberi Geldi
Show TV, yeni yıla yeni bir dizi ile giriş yapmak için çalışmalara başladı. Dizinin oyuncu kadrosu ve ismi açıklanırken, yayın tarihine ne zaman başlayacağı merak konusu.

Show TV’nin yeni dizisi olacak olan Kırmızı Kamyon, yakın bir zamanda ekranlarda ki yerini alacak ve izleyicisi ile buluşacak. Resmi Instagram hesabından duyuruyu yapan dizinin yönetmeni Osman Kaya, dizinin çekimlerine başladıkları dile getirdi.

    Görkem Sevindik ve Ushan Çakır’ın başrollerinde oynadığı dizide birçok önemli isim yer alıyor. Ogün Kaptanoğlu, Timur Ölkebaş, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve kadroda yer alıyorken dizinin en genç oyuncusu ise Sümeyye Aydoğan.

Kırmızı Kamyon Dizisi Konusu

     Türkiye’de ilk defa itfaiyecilerin hayatlarını konu alacak olan “Kırmızı Kamyon”, böyle bir çalışma yaparak şimdiden dikkatleri üstüne çekmiş durumda. Daha önceki zamanlarda bu tarz bir dizi konusu ile karşılaşmadığımız için beklentiler yüksek ve diziyi bekleyen herkes heyecan içindi. İtfaiyecilerin hayatları, mutlulukları, aşkları ve bunları birbiri arasında ki bağı konu alacak olan dizide, gerçek yaşanmış olaylar konu alınarak hazırlanıyor.

    Dizi, aksiyonu bol ve dramatik bir yapıya sahip olacakmış gibi gözüküyor. Dizi ile ilgili ilk görüntüler gelmeye başlasa da, daha yeni bir proje olduğu için elimizde fazla bilgi ve görsel yok. Yine de, pandemi sürecine rağmen dizi hiç hız kesmeden, en kısa sürede izleyicisi ile buluşup, kalplere dokunmayı hedefliyor. Söz dizisinde ki rolü ile iyi bir performans sergileyen ve gönülleri fetheden Görkem Sevindik’in göstereceği performansı ise hayranları merakla bekliyor. Dizinin senaryosunu Meriç Demiray ile Ezgi Özcan üstlendi, idari yapımcılığı Tolga Değirmenci’de, yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor. Dizinin yapımcılığı ise 10. Ev’e ait.  

Oyuncuları Tanıyalım

Dizi, birbirinden değerli ve önemli oyunculara sahiplik edecek gibi gözüküyor. Biz ise şimdilik dizinin başrol oyunculuğunu üstlenen Görkem Sevindik ve Ushan Çakır’ı ele alalım.

Ushan Çakır’ın şimdiye kadar 8 farklı dizide rol almış bir oyuncu. Bunların en bilindik olanı ise 2011 yılında Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Arda karakteri ile tırmanışa geçmişti. Rol aldığı diğer diziler ise Bir İstanbul Masalı, Kurt Seyit, 20 Dakika, Gece Gündüz, Belalı Baldız ve Kuzey Rüzgarı. Görkem Sevindik ise Söz, Kurtlar Vadisi Pusu, Kalbim Seni Seçti ve Ramo dizilerinde rol almıştı.

04-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar