Robbie Williams Eşi Ayda ile Bodrum’da

Robbie Williams Eşi Ayda ile Bodrum’da
Ünlü şarkıcı Robbie Williams eşi Ayda Field , dört çocuğu ve arkadaşları ile tatil için bodruma geldi. Tatil fotoğraflarını ve videolarını sıklık ile paylaşmaya devam ediyorlar.

Ünlü İngiliz pop şarkıcı eşi ve çocukları ile bir süredir tatile devam ediyor. Güney Fransa sahillerinde muhabirler tarafından objektiflere yakalandılar. Güney Fransa sonrası Yunanistan ve oradan Bodrum’da tatillerine devam ediyor.

Sosyal Medyada Tatil Pozları

Bodrumda ailesi ve arkadaşları ile tatil yapan Robbie  Williams'ın eşi Ayda Field sosyal medya hesabından video ve fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Çift yerleri belli olmasın diye paylaşımlarında konum bilgilerine yer vermiyorlar.

20 Günlük Yat Kiralayacak

Robbie Williams eşi Ayda Field ve çocukları ile birlikte Bodrum’da yapmış oldukları tatilde yat kiralamaya karar verdiler. Asistanları yardımıyla yat arayan İngiliz şarkıcı 23 milyon dolar fiyatı olan yatı 20 günlük kiralamak için görüşmelere başladı

17 kez Brit Ödülüne Layık Görüldü

13 Şubat 1974 doğumlu 47 yaşındaki Robbie Williams ingiliz şarkı yazarıdır.

Angels şarkısı ile 4.single olarak piyasaya sürdü. Krallık listelerinde en çok satış yapan singel olacağından haberi yoktu. 2005 yılında BRIT ödüllerinde halk oylaması sonucunda son 25 yılın en iyi şarkısı seçildi. Birleşik Krallık’ta en çok satan 100 albüm içerisinde 6 albümü bulunuyor. Robbie Williams 17 kez Brit ödülüne layık görülmüştür.

16 Yaşında Grubun En Genç Üyesi

Robbie Williams 1990 yılında annesi Peter'in gazetede gördüğü ilan ile teşvik ederek seçmelere katılmasını sağladı. Robbie Williams  16 yaşında Take That grubunun en genç üyesi olarak grubun jokeri olarak tanınıyordu. Başarıları zamanla artarak sadece Birleşik Krallıkta 600.000 kopya satılarak BPI tarafından platin ile sertifikalandı.

Radyoda Evlenme Teklifi

Robbie Williams, Ayda field ile 2007 yılından beri birliktelikleri devam etmekte. Ayda Field Amerikan aktris Robbie Williams ile defalarca birlikte göründüler. 2009 yılı içerisinde Wiltshire’de bir konakta birlikte yaşamaya başladılar.2009 yılında Robie Williams Ayda Field’e bir radyo programında evlenme teklifi ederek hayatlarını birleştirme kararı aldılar. 2010 Ağustos ayında Los Angeles’da dünya evine girdi

İlk Bebek Müjdesi

Robbie Williams ilk çocuklarının haberini kendi blogunda Ayda Field’in bebek beklediği müjdesini verdi. Robbie ve Ayda çiftinin bu ilişkiden 4 çocukları var. Çocuklarının isimleri Theodora Rose Williams, Charloton Valentine Williams , Colette Josephine Williams, Beau Benedict Enthoven. Bebekleri taşıyıcı annelik ile dünyaya getirdiler.

 

04-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar