Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'dan Son Yaz'a transfer oldu

Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'dan Son Yaz'a transfer oldu
Arka Sokaklar dizisine veda eden ünlü oyuncu yeni sezonda Son Yaz dizisi ile anlaşma sağladı. Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'dan Son Yaz'a transfer oldu.

Ekranın en uzun soluklu dizisi Arka Sokak'ladan ayrılan oyuncu Son Yaz kadrosuna katıldı. Son Yaz geçen sezon yakaladığı başarıyı yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. Oyuncu kadrosunda yaşanan değişikliklerle gündeme gelen Son Yaz yeni sezonda yeni isimlerle devam edecek. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolde olduğu Son Yaz'a yeni oyuncular katılıyor. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun ardından Son Yaz kadrosuna Arka Sokakların Tekin'i Onur Bay dahil oldu.

Son Yaz dizisine hangi oyuncular katıldı

Fox Tv'de yayınlanan O3 Medya imzalı Son Yaz dizisi iki bomba ismi kadrosuna katmıştı. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'ndan sonra Onur Bay da yeni sezonda Son Yaz kadrosunda olacak. Son Yaz dizisinden Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez, Emre Karayel ayrılmıştı. Son Yaz Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi başrol oyuncuları ile ikinci sezonuna hazırlanırken kadrosunu da genişletiyor. Son Yaz kadrosuna katılan Birce Akalay Sare adında bir istihbarat elemanını canlandıracak. Savaşçı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Sarp Levendoğlu da dizinin mafya hikayesindeki bir karakteri canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Onur Bay'ın da dizide Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Akgün'ün karşısına güçlü bir karakter olarak çıkacak.

Son Yaz yeni sezona güçlü kadro

Son Yaz yeni sezon iddialı bir kadroyla geliyor. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim Kara ile mafya liderinin oğlunun yolunun kesişmesinin anlatıldığı Son Yaz merakla bekleniyor. Son Yaz geçen sezon dikkatleri çekmeyi başarmış ve sezonu başarıyla tamamlamıştı. Son Yaz ikinci sezon ise yeni oyuncu kadrosuyla oldukça merak ediliyor. Sürükleyici hikayesi ve oyuncularının başarısıyla ilgi gören Son Yaz yeni sezonda Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Onur Bay farklı karakterlerle ekrana gelecek. Son Yaz ikinci sezonun Eylül ayında başlaması planlanıyor. Çekimleri İzmir Çeşme'de yapılan Son Yaz yeni sezon hazırlıklarını hızlandırdı. Son Yaz Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar