Roma - Trabzonspor maçı canlı izle

Roma - Trabzonspor maçı canlı izle
Roma - Trabzonspor maçı canlı izle: Roma - Trabzonspor maçı hangi kanalda? Karşılaşmayı HD ve canlı izlemek için detaylar.

Roma - Trabzonspor maçı canlı izle: Roma - Trabzonspor maçı hangi kanalda? Roma - Trabzonspor maçını HD ve canlı izlemek için detaylar. Roma ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İki takımın ilk maçı 2-1 Roma galibiyetiyle sona erdi. Bu maçın rövanşı İtalya'da oynanacak. Trabzonspor, bu maçta galibiyet elde ederek UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına kalmanın hesaplarını yapıyor. Trabzonspor taraftarları bu maçı fazlasıyla heyecanla bekliyor ve hangi adres üzerinden izleyebileceklerini de fazlasıyla merak ediyor. Roma ile Trabzonspor arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş maçını canlı ve HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. 

Roma - Trabzonspor maçı canlı izle

Roma ile Trabzonspor arasında oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş maçına Roma Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Trabzonspor için oldukça önemli olan karşılaşma ATV'den şifresiz olarak ekrana gelecek. Roma ile Trabzonspor arasında oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş maçını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Roma - Trabzonspor maçını ekrana getirecek ATV kanalının canlı yayınını izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor, 19 Ağustos Perşembe akşamı Roma'yı Şenol Güneş Stadyumu'nda ağırladı. Roma karşılaşmanın 55. dakikasında Lorenzo Pellegrini'nin golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor'un bu gole cevabı 64. dakikada geldi. Andreas Cornelius'ün golüyle maç 1-1'e geldi. 81. dakikada Eldor Shomurodov ile gelen gol maçın skorunu tayin etti ve maç 2-1 Roma üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor'un tur atlaması için 2 farklı kazanması gerekiyor. Temsilcimiz tek farklı kazanırsa mücadele uzatmaya gidecek. Beraberlik ya da her türlü galibiyet halinde ise Roma tur atlayan taraf olacak.

Roma - Trabzonspor maçı ilk 11'ler

Roma ilk 11: Santos, Karsdorp, Ibanez, Mancini, Susperreguy, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

Trabzonspor ilk 11: Uğurcan, Peres, Hugo, Edgar, Trondsen, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Cornelius

Roma'nın 40 milyon euro bedelle transfer ettiği flaş transfer Tammy Abraham, Avrupa'da ilk kez takımının formasını giyecek.

26-08-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar