Arka Sokaklar’a Yeni Oyuncular Katıldı

Arka Sokaklar’a Yeni Oyuncular Katıldı
16 sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan en uzun soluklu dizi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunu iki yeni isimle güçlendirdi.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinin başında gelen ve seyircinin de çok severek izlediği Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında yeni sezona hazırlanıyor. Uzun yıllardır yayınlandığı kanalda yine aynı günü olan Cuma akşamları ekrana gelecek dizi her zaman olduğu gibi Cuma akşamlarının en iddialı yapımı olmak için hazırlıklarını hızlandırdı. Sezon sonu itibariyle bazı oyuncularıyla yollarını ayıran Arka Sokaklar kadrosunda oluşan bu zafiyeti gidermek için hazırlıklarını sürdürüyor. Erler Film tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda oluşan açığı gidermek için yeni oyuncularla anlaşmalar imzalandı. Dizide polis kadrosunda görev yapacak iki isimle anlaşan Erler Film yeniden sete çıkmak için hazırlıklarını da tamamlamak üzere. Arka Sokaklar kadrosuna yeni katılan iki oyuncu Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş ise sete çıkmak için heyecanla bekliyorlar.

Arka Sokaklar’a İki Yeni Oyuncu

15 sezondur ekranlarda olan ve televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma unvanını elinde ulunduran Erler Film imzalı Arka Sokaklar yeni sezonda da Kanal D’nin en güçlü yapımı olacak gibi görünüyor. Seyircinin heyecanla takip ettiği polisiye ve aksiyon türündeki dizi Arka Sokaklar Orhan Oğuz tarafından yönetiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Özgür Çoban gibi isimler yer alıyor. Aynı zamanda sık sık bölümlük oyuncularla çalışan dizinin ana kadrosuna ise iki isim daha eklendi. Başarılı ve genç oyuncu Oğuz Peçe ile yeni yıldızlardan güzel isim Deniz Çatalbaş yeni sezonda Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda yer alacak.

Deniz Çatalbaş (Aslı Komiser) Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aka Sokaklar dizinse yeni katılan ve dizide Aslı Komiser karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Deniz Çatalbaş 28 Şubat 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 2020 yılında katıldığı Best Model Of Türkiye yarışmasında 2. olmuştur. Genç isim aynı zamanda çocukluğundan itibaren basketbol oynamaktadır ve bu sporu profesyonel olarak yapmaktadır. Son zamanlarda oyunculuk eğitimi alan Deniz Çatalbaş bu mesleğe yönelmiştir. Deniz Çatalbaş profesyonel olarak Fenerbahçe, Kayseri Basketbol, Sakarya Yükseliş, Adana Basketbol ve İstanbul Gücü takımlarında forma giymiştir.

26-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar