Rüya dizisinde Elif ile Bulut evleniyor mu?

Rüya dizisinde Elif ile Bulut evleniyor mu?
Rüya dizisinde Elif ile Bulut'u neler bekliyor? Elif kurtulabilecek mi? 3. bölümde yaşananların ardından Elif kaçırıldığı yerden kaçabilecek mi? Elif ile Bulut evleniyor mu? İşte Rüya 4. yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Rüya dizisi her hafta yayın gününde sevdikleriyle buluşmaya devam ediyor. Tasarımcı olmak hayalleriyle yaşayan Elif ve dünyanın tekstil velihatı Bulut Giray, birbirlerini gördükleri andan itibaren aşık olmuşlardı. Bulut'un son bölümde Elif'e evlilik teklifi etmesinin üzerine kötü bir sürpriz onları karşıladı. Peki bu kötü sürprizden kurtulabilecekler mi? Elif Selami'den kaçabilecek mi? İnan, Elif'in yerini bulabilecek mi? Elif ile Bulut nikah masasına ulaşabilecekler mi? Rüya dizisi yepyeni bölümleriyle Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

Başrolleri arasında Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu'nun bulunduğu Rüya dizisinin 5. yeni bölümünde neler yaşanacak? Öte yandan İpek2in Cemre'ye oynayan oyunu nasıl sonuçlanacak?

Rüya dizisi en heyecanlı anlarını kaçırmak istemiyorsanız Show Tv ekranlarını takip etmenizi öğreniririz.

08-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler