Rüya dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı

Rüya dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı
Show Tv ekranlarında yayınlanması beklenen Rüya dizisi ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki Rüya dizisinin konusu nedir? Rüya dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte Rüya dizisi ile ilgili tüm detaylar.

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu'nun bulunduğu Rüya dizisinin konusu ne? Show Tv'de yayınlanması planlanan Rüya dizisi hangi gün olacak? Rüya dizisi nerede çekiliyor? Rüya dizisi ne zaman başlayacak? Merak ettiğiniz tüm soru ve cevaplar bu yazımızda.

Televizyon kanallarında yaz dizileri için hazırlıklar devam ediyor. Birbirine aşık iki gencin çektiği zorlukları duygusal sahnelerle ele alan dizi ilk tanıtım fragmanıyla izleyicileri meraklandırdı.Rüya dizisi, birbirinden tamamen farklı kişillerde ki Elif ile Bulut'un imkansız aşklarını anlatıyor. Rüya dizisi çok yaında Show Tv ekranlarında...

“Yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” sözleri ile bola etkilenmesi beklenen izleyicinin en merak ettiği sorulardan birisi dizinin ne zaman başlayacağı.

 

Kalp Atışı yayın tarihi belli oldu mu?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kalp Atışı ne zaman başlayacak? Kalp Atışı dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kalp Atışı dizisi yayın tarihi belli oldu.

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in bulunduğu Kalp Atışı ilk bölümüyle izleyecisine buluşmaya hazırlanıyor. Show Tv'de ekrana gelmesi planlanan Kalp Atışı dizisinini ilk yayın günü belli oldu. 

Show Tv'nin yeni dizisi Kalp Atışı, 29 Haziran Perşembegünü 20:00'de başlayacak. Lise öğrencisi olan Eylül'e yol göstermeye çalışan Ali Asaf ile aralarında ki değerli duygu seyirciyi heyecanlandırmıştı. Ali Asaf'ın, “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim” sözleriyle dikkatleri üstüne çekmişti.

23-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar