Sadakatsiz 45. bölüm izle

Sadakatsiz 45. bölüm izle
Sadakatsiz 45. bölüm izle: Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Sadakatsiz 45. bölüm izle: Kanal D ekranlarının her Çarşamba akşamı ekrana gelen Med Yapım ve Medonva tarafından hazırlanan Sadakatsiz dizisi bu akşam 45. bölümü ile ekranda olacak. Sadakatsiz izleyicileri tarafından merak ve heyecan içerisinde beklenen diziyi online olarak izlemek isteyen izleyiciler bir hayli fazla. Herkes diziyi izlemek için internette aramalar yapıyorlar. Siz de diziyi izlemek isteyenlerdenseniz Canlı TV adresinden full HD ve tek parça seçenekleriyle kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Herkes tarafından fazlaca merak edilen Sadakatsiz dizisinin 45. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Sadakatsiz 45. bölüm izle

Kanal D tarafından ekrana taşınan, Med Yapım ve Mednova imzaları taşıyan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen bulunuyor. Sadakatsiz dizisinin senaristliklerini Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan, Nuriye Bilici yaparken yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü canlı olarak https://www.kanald.com.tr/canli-yayin adresinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra tek parça ve full HD olarak https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler/sadakatsiz-son-bolum adresinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümü ayrıca YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz 45. bölüm özeti

Aras'tan gelen evlenme teklifi ile herkes fazlasıyla gerilirken Asya, evlilik teklifini kabul eder. Sonrasında ise Volkan ve Ali bu durumu tepki gösterir. Asya, hayatında ilk kez kendi istediği şeyi yapmaya karar verir ve bu kararından asla ama asla dönmeyecektir. Öte yandan Volkan ve Derin'in boşanma davaları gündemdeki bir numaralı konulardan biridir. Boşanma davası ile ilgili yeni gelişmeler yaşanır. Aras, Ali ile ilişkilerini düzeltmek ve onunla yakınlaşabilmek adına bir adım atsa da bu adım beklenmedik bir şekilde ters teper.

Kanal D tarafından ekrana gelen ve Mednova, Med Yapım imzaları taşıyan Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

29-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler