El Kızı İzleyicisine Kötü Haber! Final Tarihi Belli Oldu

El Kızı İzleyicisine Kötü Haber! Final Tarihi Belli Oldu
NTC Medya tarafından hazırlanan be bu sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan El Kızı dizisinin reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle erken final yapmasına karar verildi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan yerli dizilerde yaprak dökümü sürüyor. Kanallarda yayınlanan ve bu sezon ya da daha önceki sezonlarda hazırlanmaya başlayan diziler bir bir ekrana veda ediyor. Özellikle diziler konusunda umduğunu bulamayan Fox Tv adeta tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sezona pek çok yeni dizi projesiyle başlayan kanal bu dizilerden beklediğini bulamadı. Kanal sezona başlayan ve reytinglerde başarısızı olan yapımları erken finalle akıştan çıkarılırken son olarak bu dizilere yine bu sezon başlayan ve büyük umutlarla ekrana getirilen El Kızı adlı dizide eklendi. Cumartesi akşamları ekrana gelen ve son olarak 10. Bölümüyle ekrana gelen El Kızı’nın aldığı son reytinglerde oldukça düşük bulundu ve artık kaçınılmaz son kanal ve yapım şirketi tarafından bir kararla belirtildi. Dizinin final tarihi ise üç bölüm sonrası için kararlaştırıldı.

El Kızı da Erken Final Yapıyor!

NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sezon ortasında seyirciyle buluşmaya başlayan dram ve aşk dizisi El Kızı için erken final kararı alındı. Dizinin başladığı ilk bölümden yayınlanan son bölümü 10. Bölüme kadar reytinglerde bekleneni vermemesi ve rakipleriyle mücadelesinde gerilerde kalması erken final alınması için yeterli sebep oldu. Bu sezon yeni başlayan dizilerinden bekleneni almayana ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Fox Tv NTC Medya yapımı El Kızı için erken final kararı aldı. Dizinin yayınlanan 10. Bölümü geçen cumartesi ekrana gelirken dizinin üç bölüm sonra 13. Bölümde erken finalle seyirciye veda edeceği öğrenildi.

Final Bölümü 29 Ocak’ta

NTC Medya tarafından hazırlanan ve genç bir kızın annesini kaybettikten sonra babaannesi ve babasının yanında zor şartlarda yaşamasını anlatan ve bu sırada aşık olmasını, mücadelesini ve kendisi olmak için verdiği çabayı anlatan El Kızı’nda birbirinden ünlü isimler yer aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Ezo karakteriyle Sevda Erginci, Harun karakteriyle İsmail Ege Şaşmaz yer alırken diğer oyuncuları ise Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Çağla Şimşek, Pelinsu Çileli be Macit Koper oluşturdu. Dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan üstlenirken senaryosunu ise Hilal Yıldız kaleme aldı. Erken final kararı alan dizinin yeni bölümünün ise 15 Ocak Cumartesi akşamı ekrana geleceği öğrenildi.

29-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler