Sadakatsiz Bu Hafta Var Mı Yok Mu? Sadakatsiz Yeni Bölüm Neden Yok?

Sadakatsiz Bu Hafta Var Mı Yok Mu? Sadakatsiz Yeni Bölüm Neden Yok?
Kanal D’nin sevilen dizisi her Çarşamba izleyici ile buluşurken, 26 Ocak’ta Sadakatsiz yeni bölümün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Sadakatsiz yeni bölüm var mı yok mu?

Her bölümü ile adından söz ettirmeye devam eden Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı 46. bölüm ile ekrana gelen dizinin bu hafta 47. yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Sadakatsiz dizisi hayranlarına üzen haber Kanal D ve Medyapım cephesinden geldi. Peki Sadakatsiz bu hafta yok mu neden yok?

Sadakatsiz Bu Hafta Yok Mu? Neden Yok?

Her hafta reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinden izleyiciyi üzen haber geldi. Sadakatsiz 26 Ocak 2022 çarşamba akşamı ekranlara gelen bölüm yayınlanmayacak. O akşam Sadakatsiz’in olduğu saatte Kanal D’de Yarından Sonra filmi ekranda olacak...

Medyapım / Mednova yapım imzalı Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak oturuyor. Kadrosunda Cancu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmıyor.

 Sadakatsiz dizisi yayınlanmama sebebi geçen hafta Cansu Dere’nin koronavirüs testi pozitif çıkması ile yeni bölümlerin çekilmesine mani görülmeyip çekimlerin devam edeceği yönündeydi, çünkü Cancu Dere’nin pazar günü negatife döndüğü ortaya çıktı. Fakat ardından sette yapılan testlerde teknik ekipten birkaç çalışan ve başrol oyuncusu Berkay Ateş’in koronaya yakalandığı ortaya çıktı. Ateş hastalığı evinde dinlenerek geçiriyor.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ve Medyapım cephesinden yapılan açıklamada ‘’Değerli İzleyicilerimiz; Her Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere...’’ açıklaması yapıldı.

26 Ocak Çarşamba günü saat 22.30’da ise Sadakatsiz’in tekrar bölümü yayınlanacak. Dizinin 47. yeni bölümü ise, 01 Şubat 2022 Çarşamba günü 20.00’da yayınlanacak. 


KANAL D 26 OCAK KANAL YAYIN AKIŞI 

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Yarından Sonra

22:30 Sadakatsiz (Tekrar)

SADAKATSİZ SON BÖLÜM ÖZET

Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras’ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar. Kaza sonrası Ali ve İpek’in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?

Aras, Volkan’ın evini alarak Asya’nın başındaki dertten kurtulmasını istiyor. Bu yüzden de Volkan’ın satılığa çıkardığı evi satın alma kararı alıyor.
Asya, Volkan'ın onun evini izlediğinden şüpheleniyor ve ona bir oyun oynuyor. Volkan’ı denemek için bir telefon konuşması yapan Asya, onun tavırlarından sonra izlendiğinden emin oluyor ve bu durumu Aras’la paylaşıyor.

 

25-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar