Sadakatsiz’in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı.

Sadakatsiz’in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı.
Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reytingleri kasıp kavuran dizisi Sadakatsiz 2. Sezon ile ekranlara geliyor.

MED yapımın üstlendiği Sadakatsiz dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Televizyon ekranlarında en iddialı diziler arasında yer alan Sadakatsiz, ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Yaz tatili boyunca merakla beklenen Sadakatsiz  dizisinin yeni sezondan ilk bölümün fragmanı yayınlandı. İşte Sadakatsiz 32. bölüm fragmanı.

Doctor Foster dizisinden uyarlanan yapımını Med yapım'ın üstlendiği Sadakatsiz dizisi yeni sezonda her Çarşamba aynı gününde ekranlarda olacak. Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, başarılı bir bölüm ile sezon finaline girmişti. Asya ve Derin’in içinde bulunduğu arabanın uçuruma düşmesi ile birlikte herkes nefeslerini tutmuştu. Sadakatsiz 31. bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti.

31. bölümde Asya ve Derin arasında yüzleşme başlamıştı. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri izleyenler de derin izler bırakmayı başardı. Son bölümde yaşanan olaylar da Asya, Volkan’ın sadakatsizliğini çözemeden babasının eski sevgilisi Asya’nın gelmesi ile daha da karışmıştı. Ali’nin doğum günün de Derin’in olayı öğrenip Babasının sevgilisi Asya’yı davet etmesi ile partide olaylar herkesi şaşkına çevirirken Asya ise Derin’in hamilelik yalanını ortaya çıkararak yüzleşme başlamıştı.

Ekranların en sevilen dizisi Sadakatsiz 2. Sezonda yine nefesleri tutturacak sahneler ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragman da Asya’nın sözleri ne kadar yorulduğu dile getiriyor. ‘’ Neden yaşıyoruz eskiden olsaydı kalbimiz bizi hayatta tutmak için binler ton kan pompalıyor derdim. Ama şimdi neden yaşıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim mutlu olmak ve mutlu etmek istediğim’’. Asya’nın en başından beri dik duruşu ve  Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin hiç bitmeyen savaşı sonucu tekerlekli sandalyede oluşu herkese bir oh çektirdi. Sosyal medyada ise ‘’ Derin sonunda yerini buldu’’ gibi yorumlar atıldı. Derin’in hız kesmeden devam eden atakları ekranlarda seyirciyi bile deliye döndürmüştü. Volkan’ın fragmanda eşim diye bahsettiği Asya mı? Derin mi? Ali’nin Derin’i merak etmesi yeni bölümde yine yaşanacak olaylar  için herkesi heyecanlandırıyor.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonu 22 Eylül Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Merakla beklenen sadakatsiz dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

16-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar