Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah’ın Ayrılık Nedenine Dikkat Çekti

Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah’ın Ayrılık Nedenine Dikkat Çekti
Masumlar Apartmanı dizisinde başarılı performansı ile kendisinden bahsettirmeyi başaran güzel oyuncu Merve Dizdar, ekip arkadaşı Farah Zeynep Abdullah’a destek oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden alıntılanarak ekranlara gelen Masumlar Apartmanı, her anı derin izler ile dolu sahnelere tanıklık ediyoruz. İzleyici olarak zorlandığımız sahnelerde duyguyu karşı tarafa geçirmek isterken ne kadar çaba sarf ettikleri gözlerden kaçmıyor. Takdir edilesi yetenekleri görsel ve duygu yükü ile seyirciyi beslemesi ile ekran başında kitleniyoruz.

TRT1 ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın çok etkili bir rolü var. Canlandırdığı Gülben karakteri ile herkese umut olmayı ağlarken bile gülümsetmeyi başarabiliyor. Güzel oyuncunun performansı ilk sezondan beri çok büyük ilgi görüyor. Tüm zorlu süreçlerde gülmeyi hatırlayan ve kardeşleri için kendisinden vazgeçen Gülben, yeni sezonda yine izleyenleri mest edecek. 2. Sezondan yayınlanan ilk bölüm ile dikkatleri kendisine çekmeyi başardı.

2. Sezonu ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı oyuncuları TRT Haber’e konuk olarak katıldı. Merve Dizdar röportajında “Kayıplar insanları değiştiriyor. Hele ki böyle yakınların olduğu kayıplar. Normal halimizde bile olduğu gibi. Aile çok büyük bir sarsıntı yaşadığı için Gülben bu şekilde mutluluğa koşabileceğini zannetmiyorum” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı 2. Sezonu ile ekranlara geldi. İlk bölümü ile herkesi gözyaşlarına boğan dizinin hikayesi nasıl gideceği merak ediliyor. En çok merak edilenlerden biri ise Gülben. Aile içinde herkes bir üzüntü yaşarken mutlu olmaya en yakın kişi Gülben. Safiye’nin konuşmalara şahit olmasından sonra, Mutlu olma imkanı bu kadar ona yakın iken Esat’a adım atabilecek mi?

Merve Dizdar yeni sezon için TRT Haber’deki röportajında İnci karakteri için önemli ifadeler kullandı. Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci karakterinin sezon finalinde ölümü sonrasında ailedeki herkes derin bir sarsıntı yaşıyor. Merve Dizdar, İnci’nin ölüm acısının dinmesinin öneminden bahsetti. “Önce herkesin iyileşmesini bekleyecektir. Çünkü Gülben öyle bir insan. Ailesini düşünen birisi” diyerek Gülben karakteri için ipucu verdi. Merve Dizdar, kendisi içinde itiraflarda bulundu. Gülben rolü ortaya çıkarmanın kendisi adına çok zor olduğunu ifade etti. “Gerçekten bir sahne öncesinde yönetmeniz çok yardımcı oluyor. Konsantrasyon ve çalışma biçimimiz var ama zor iş. Gerçekten herkes çok çalışıyor ve çok emek veriyor” dedi. İfadelerinde Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık nedenini yeniden hatırlattı. Farah Abdullah Zeynep canlandırdığı İnci karakterinin yaşadığı psikolojik durumları kaldıramadığı gerekçesiyle hikayeden ayrılmak istemişti. Merve Dizdar eski rol arkadaşına destek verdi. Ağır roller canlandırılırken etkilendiklerini ve kolay olmadığını vurguladı.

16-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar