Şafak Sezer Hangi İki Ünlüye Çok Kızdı!

Şafak Sezer Hangi İki Ünlüye Çok Kızdı!
Şafak Sezer Serdar ortaç’ın İnstagram hesabından katıldığı canlı yayında Kutsal Damacana adlı filmde rol aldığı Ersin Korkut ve Büşra Pekin hakkında sert sözler söyledi.

Gün geçmiyor ki magazin dünyası yeni bir haberle sarsılmasın ve herkesin çok yakından tanıdığı ünlüler birbirine girmesin. Hemen her gün bir kavga, bir tartışma, bir suçlamadır yaşanıyor. Bugünün ünlüler kapışması ise ünlü oyuncular arasında yaşanmaya başladı. Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer şarkıcı Serdar Ortaç’ın instagram hesabından katıldığı canlı yayında daha önce Kutsal Damacana adlı filmde birlikte rol aldıkları Ersin Korkut ve Büşra Pekin hakkında sert sözler ifade etti. İkilinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını iddia eden Şafak sezer bir daha iki oyuncuyla asla çalışmayacağını sözlerine ekledi. İşte Şafak Sezer’in iki ünlü oyuncu hakkında söyledikleri!

Şafak Sezer Verdi Veriştirdi!

Oyuncu ve komedyen Şafak Sezer yine kendisi gibi oyucu iki arkadaşına sert sözlerle yüklendi.  Ersin Korkut ve Büşra Pekin’le birlikte rol aldıkları Kutsal damacana adlı filmle ilgili açıklamalarda bulunan Sezer, “ilk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim.” İfadelerini kullanırken filmde birlikte rol aldıkları iki isim olan Ersin Korkut ve Büşra pekin’e de sert sözlerle yüklendi. Şafak sezer “ne kadar acı bir şey, Ersin Korkut ve Büşra pekin, bir kere bile Kutsal damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra pekin ve Ersin Korkut’la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla” ifadelerini kullandı. Film setinde ikiliyle ilgili bir sorun olup olmadığına dair ise Sezer “Bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. Kutsal Damacana’da oynadım diye insan CV’sine ekler. Acaba bir haksızlık mı yaptım diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım” şeklinde konuştu.

Kutsal Damacana!

2007 yılında vizyona giren ve Şafak sezer, Ersin Korkut gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kutsal damacana serisinin ilk filmi sinema da 627 bin 855 kişi tarafından izlendi. Film toplam 4 milyon 514 bin 747 TL hasılat elde etti. Komedi korku türündeki filmin devam nitelinde iki filmi daha çekilmişti. Şafak Sezer’in iki isme yönelik suçlamaları karşısında ikilinin ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Özellikle Survivor’dan yeni elenen ve Türkiye’ye dönen Ersin Korkut’un Şafak Sezer’e ne cevap vereceği şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar