Şafak Sezer’li ‘Kutsal Damacana 4’ Filmi Geliyor!

Şafak Sezer’li ‘Kutsal Damacana 4’ Filmi Geliyor!
Şafak Sezer’in başrolünde oynadığı 2007, 2010, 2011 yıllarında vizyona giren ‘Kutsal Damacana’ korku ve gerilim film serisinin 4. sü geliyor. Peki, Kutsal Damacana 4 ne zaman?

Komedi sinema filmleri serisinden Kutsal Damacana film serisi için müjdeli haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Şafak Sezer’in başrolünde rol aldığı Kutsal Damacana sinema filminin 4. sü çekilecek. Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstleneceği, yönetmen koltuğunda Kamil Çetin’in oturacağı, Kutsal Damacana filmi, müzik yapımcısı Polat Yağcı, Şafak Sezer ile beraber sinema filmini çekmek için kolları sıvadı. Kutsal Damacana 4 filmi için Temmuz ayında sete çıkması planlanırken, Şafak Sezer’e partner aranıyor. Şafak Sezer’in Fikret karakterini canlandırdığı Kutsal Damacana sinema filmindeki, aşık olacağı medyum İnci karakteri için arayış sürüyor. Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı, sahte bir papazın hikâyesini anlatan komedi filmi. Filmin çekimleri İstanbul’da yapılmıştı. İzleyiciyi sevindiren bu haberle ilgili gelişmeler oldukça paylaşacağız. Kutsal Damacana film serisi ile ilgili merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz. İşte, Kutsal Damacana filminin oyuncuları, konusu, gişe sayısı hasılat rakamları ve tüm merak edilenler…

 

 Kutsal Damacana (2007)

Kutsal Damacana sinema filminin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer (Fikret), Eyşan Özhim (Deniz), Ersin Korkut (Asım), Büşra Pekin (Selen), Berivan Karaman (Aydagül), Settar Tanrıoğen, Yıldırım Memişoğlu (Artin), Erdal Tosun (Erdal), Önder Açıkbaş, Metin Yıldız, Yakup Yavru (Süleyman), Şahin Irmak, Murat Eken ve Hüseyin Elmalıpınar rol alıyordu.

Konusu; Gemi tayfası olarak hayatını geçiren Fikret, artık İstanbul’a yerleşip normal bir hayat sürmek ister. Yanındaki bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yaşadığı semtteki kilisenin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgâhına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Bir gün bir aile gelir ve Fikret’i kilisenin papazı sanıp, ondan yardım beklerler. sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazdan çare uman aile ne kendi başlarına geleceklerden, ne de sahte papaz Fikret karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdardır.

Kutsal Damacana Sinema Filminin ilki için İzleyici Sayısı: 627.855 kişi, Toplam Hasılat ise 4.514.747 TL’yi buldu.

 

Kutsal Damacana 2: İtmen (2010)

Başrollerini Şafak Sezer (Fikret), Mustafa Üstündağ (Müjdat), Aydemir Akbaş (Selahattin) paylaşmıştı.

Konusu; Yıllar önce bir kızın içindeki cinden kurtulmak için çeşitli yollar denedikleri kız, papaz büyüsünden kurtulduktan sonra Fikret ve Asım’ın yolları ayrılır. Budist tapınağında Fikret, Serkan ile tanışır ama orada yaptığı yanlış bir hareket yüzünden tapınaktan atılır. İstanbul’a geri dönen Fikret, arkadaşı Müjdat ile karşılaşır ve birlikte bir takım eşyalar almak için bir ihaleye giderler. İhaleden bir Tablo alırlar ancak Tablo lanetlidir ve tablodaki kurt adam Müjdat’a geçer. Müjdat bu lanetten dolayı zamanla kurt adama dönüşür ve herkese zarar vermeye başlar. Bu durumu düzeltmesi için, Papaz efendi harekete geçer, Müjdat’ın içindeki kurt adamı çıkartmayı başarır fakat Müjdat ölür.

Kutsal Damacana 2: İtmen Sinema Filmi için İzleyici Sayısı: 802.547 kişi, Toplam Hasılat ise 6.845.747 TL’yi buldu.

Kutsal Damacana 3: Dracoola (2011)

Kutsal Damacana 3 serisinde başarılı oyuncu Şafak Sezer oynamamış, filmin başrollerini, Ersin Korkut (Sebo/Kara Fuat), Sinan Bengier (Tamer), Volkan Demirok (Volkan), Şahin Irmak (Kont Dracula), Özge Ulusoy (Demet) ve Ceyhun Fersoy (Ertan) paylaştı.

Konusu; Transilvanya Valisi III. Vlad’ı, Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce yakalamış ve hapse atmıştır. Vılad, yıllarca hapiste kalmış, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Vlad, Tanrı’nın gazabına uğrar ve halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ardından Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yüzyıllar boyunca yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Bir konakta çalışan Sebahattin, aslında yetim olarak yetiştiği yerde iş yapmaktadır. Olup bitenlerden haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin’in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar… Sonunda Vlad onun da izini bulmuştur.

Kutsal Damacana 3: Dracoola Sinema Filmi için İzleyici Sayısı: 230.751 kişi, Toplam Hasılat ise 1.704.338 TL’yi buldu.

Kutsal Damacana 4 Filmi Çekilecek

Kutsal Damacana 4 filmi için Temmuz ayında sete çıkması planlanırken, Şafak Sezer’e partner aranıyor. Şafak Sezer’in Fikret karakterini canlandırdığı Kutsal Damacana sinema filmindeki, aşık olacağı medyum İnci karakteri için arayış sürüyor.
Kutsal Damacana 4 filminin henüz oyuncu kadrosu ve konusu belli değil.

11-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar