Şafak Sezer Karavan Aldı

Şafak Sezer Karavan Aldı
Ünlü sinema oyuncusu ve komedyen Şafak Sezer yeni filmi için heyecanlı günler yaşarken bu arada da tamamen el yapımı bir karavan aldı ve Türkiye’yi gezme planları yapmaya başladı.

Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak sezer zaman zaman magazin basınında değişik içerikteki haberlerle gündeme geliyor. Özellikle sinema filmleriyle büyük bir üne kavuşan oyuncu aynı zamanda yeni sinema filmlerinin de hazırlığı içinde. Bugüne kadar sinema filmlerinde olduğu kadar dizi ve televizyon programlarıyla da seyirci karşısına çıkan ve seyircinin çok sevdiği isimlerden biri olan Şafak Sezer şu sıralar iki farklı heyecanın içinde. Ocak ayında sinemaseverlerle buluşacak olan ve çekimleri tamamlanan Kutsal Damacana serisinin son filmiyle bir kez daha sinemada seyircinin karşısına çıkacak olan oyuncu bu filmin yanı sıra bambaşka bir heyecanı daha yaşıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde aldığı ve hep hayalimdi dediği karavanla Türkiye’yi gezme planları kurmaya başladı.

Milyonluk El Yapımı Karavan

Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak sezer yeni sinema filminin heyecanını yaşamaya daha şimdiden başladı. Ocak ayında vizyona girecek olan ve çekimleri tamamlanarak pos production aşamasına geçen Kutsal Damacana serisinin son filminin heyecanını yaşayan oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde düzenlenen karavan fuarına gitti ve buradan hayalini kurduğunu belirttiği bir karavan satın aldı. Yaklaşık bir milyon liraya satın aldığı el yapımı karavan ile Türkiye’yi gezme planları kurmaya başlayan oyuncu yaptığı açıklamada “hep böyle bir karavan sahibi olmak istemiştim. Setler başlamadan önce ailemle gezintiye çıkacağım. Daha sonra vakit bulamam. Bu karavan ile Türkiye’nin her yerini gezeceğim” ifadelerini kullandı. Tamamen el yapımı olan karavanda altı kişilik oturma ve dört kişilikte yatak alanı bulunuyor. Tuvalet, banyo, mutfak, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, televizyon, klima, ısıtıcı, kombi ve güneş enerjisi ile çalışan sistemler bulunan karavan da yok yok.

Vatikan’a Kadar Çıktı

Öbür taraftan ünlü oyuncu son filmi için oldukça heyecanlı. İlk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan Kutsal Damacana serisinin son filmi olacak olan filmde Fikret, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda hızla yükselerek Vatikan’a kadar çıkmıştır. Oyuncu serinin dördüncü filmi için yaptığı açıklamada “sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hala tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. Kutsal Damacana ile hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

24-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar