Şahin Irmak ve Ertan Saban arasındaki Galatasaray pollemiği büyüyor

Şahin Irmak ve Ertan Saban arasındaki Galatasaray pollemiği büyüyor
Şahin Irmak sosyal medya paylaşımında " Beşiktaş'ı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü Galatasaraylı arkadaşı, eşi, dostu olduğuna eminim." dedi.

Beşiktaş 1-0 geriden gelip Galatasary’ı 3-1 yendiği deerbi maçı sonrası Türkiye’de yer yerinden oynadı. Sosyal medyada bu maç sonucu sevinlerini ve üzüntülerini paylaşan onbinlerce  paylaşım yayınlandı. Bu paylaşımlardan birisi de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrolünde Sadi Payaslı katakterine hayat veren Ertan Saban’ın videosu oldu.

Şahin Irmak ve Ertan Saban arasındaki Galatasaray pollemiği büyüyor

Ertan Saban’ın Beşiktaş’ın galibiyeti üzerine Galatasaray aleyhine içinde ağır tezahüratların yer aldığı bir videosu yayınlandı. Videoya çekildiğini fark eden Saban tezahüratı hemen bıraktı ve adeta dondu. Bu video üzerine ortalık karıştı. Saban için çok ağır eleştiriler yağmur gibi yağdı.

Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!

Ertan Saban’ın videosuna bir tepki de ünlü oyuncu Şahin Irmak’tan geldi. Şahin Irmak sosyal medya paylaşımında " Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü Galatasaraylı arkadaşı, eşi, dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!" deyince gerginlik daha da arttı. Bu sefer hem Saban’a hem de Irmak’a çirkin tezahürat ve üsluplarından dolayı eleştiriler geldi.

Ertan Saban Galatasaray camiasından özür diledi

Gelen tepkiler üzerine Ertan Saban GS camiasından şu ifadelerle özür diledi: "Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım için üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle, hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum".

Sağduyulu olmakta yarar var

Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Sinan Tuzcu sağduyuyu elden bırakmamak gerektiğinin altını çizerek  “Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır bilen bilir, yıllarca deplasman demeden maçtan maça koştum, tribün ne söylüyorsa ben de söylerim arkadaş, gereksiz duyar kasmak saçma! Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın… Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmenin anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Ahlak zabıtalığının lüzumu yok

Şahin Irmak, Tuzcu’ya cevaben “Aynen Sinan birbirimize ana avrat sövmeye devam. Ahlak zabıtalığının lüzumu yok!” diyerek geri adım atmayacağının işaretini verdi. Özür dilediği halde hala üst perdeden kendisine cevap verilmesine içerleyen Saban “20 milyon kişinin aynı anda küfür ettiği derbilerde hayatında hiç küfür etmemiş gibi YARGI DAĞITANlar!!!! Böyle bir şeyden PRİM ELDE ETMEye çalışıp en büyük “y.v..lık”ı yapmaktan BAŞKA bir şey yapmıyorsunuz:):):)

02-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar