Ünlü oyuncu Şahin Irmak depresyonda mı?

Ünlü oyuncu Şahin Irmak depresyonda mı?
Yakışıklı oyuncu Şahin Irmak’ın bu alışılmadık sosyal medya paylaşımları sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir endişeye ve korkuya sebep oldu.

Ünlü oyuncu Şahin Irmak yakın zamanda hangi proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak? Şahin Irmak hangi kemedi programı ile geniş kitlelerce  tanındı? Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımları sosyal medya kullanıcılarını neden endişelendirdi? Sosyal Medya kullanıcılar nasıl yorumlarda bulundu? Şahin Irmak hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Ünlü oyuncu Şahin Irmak depresyonda mı?

Ünlü oyuncu Şahin Irmak sosyal medyada paylaşmış olduğu depresif mesajları ile takipçilerini endişelendirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programının ilk dönem oyuncularından olan yakışıklı oyuncu daha sonra pek çok dizi ve filmde yer aldı. Yakın gelecekte TV+ ‘da yayınlanacak olan Ölüm Kime Yakışır isimli yapımla seyirci karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında özellikle Hıyarlı Baba karakteri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmişti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından önce siyah fona “Artık her şey için mücadele etmekten çok yoruldum! Ama çok!”,  ve daha sonra ardından  “Her şeyin anlamını yitirdiği koca bir kara delik. İçine girip kaybolmak” gibi depresyon kokan mesajlarını paylaştı. Daha sonradan da  “Şimdi ölüm bile yetmiyor. Acılarımızı tartmaya dostlar… Alıngan bir sahili pinekliyorlar…. Bir merhabayı bıçaklar gibi artık selamlaşmalar… Değişen ben değilim. Dönüşen savaş… Artık zaman bile yetmiyor yaşadığımızı sanmaya…” paylaşımlarını yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları endişelendi

En son olarak Kısmet dizisinde başarılı bir performans sergileyen yakışıklı oyuncu Şahin Irmak’ın bu alışılmadık sosyal medya paylaşımları sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir endişeye ve korkuya sebep oldu. Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı sosyal medya paylaşımlarına yapılan yorumlardan birkaçı şu şekilde; “İntihar edecek olmasın sakın!”, “Ağır bir depresyon geçiriyor olabilir?”, “Şahin Irmak’a neler oluyor, birileri açıklayabilir mi bu durumu?”, Şahin Irmak’tan böyle karamsar mesajlar görmeye alışık değiliz.”.

Şahin Irmak kimdir?

29 Eylül 1981 İzmir doğumludur. Aslen Ardahan Çıldırlıdır. Karayılan dizisinde Şiro karakteri ile tanınmaya başladı. ÇGHB ‘da yer aldı. Aşağı Yukarı Yemişliler ile Entelköy Efeköy’e Karşı filmlerinin başrollerinde yer aldı. Ardından Sultan dizisinde de başrol oynadı.2018’de Asena Tuğal ile hayatını birleştirdi.

27-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler