Şahmaran dizisinin yayın tarihi belli oldu

Şahmaran dizisinin yayın tarihi belli oldu
Şahmaran dizisi usta oyuncular Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturdu. İkilinin başrolleri paylaştığı aşk ve dram dizisi Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Netflix dizisi "Şahmaran" dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi severler kadrosunda usta oyuncuları barındıran dizinin yayın tarihini ve konusunu merak ediyor. Şahmaran dizisinde kimler rol alıyor? Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahmaran dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Şahmaran dizisinin yayın tarihi belli oldu

 Yaz aylarından beri hazırlıkları süre dizi severlerin merak ve heyecana beklediği Şahmaran dizisi nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Netflix dizisi önümüzdeki yılın ilk ayında yayınlanacak. 20 Ocak 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Kadroda usta oyuncular yer alıyor

Uzun süredir hazırlıkları süren Şahmaran dizisi usta oyuncular Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturdu. İkilinin başrolleri paylaştığı aşk ve dram dizisi Şahmaran dizisinin kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tanıtımları ilgi uyandırdı

Yayın tarihinin belli olmasıyla birlikte tanıtımları ilgi gören Şahmaran dizisini Umur Turagay yönetiyor. Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizi, tutku ve gizemle harmanlanmış efsanevi hikâyenin günümüze uyarlanması olarak dikkat çekiyor. TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlendiği Şahmaran, 20 Ocak’ta sadece Netflix’te.

Şahmaran dizisi ne anlatıyor?

Annesini zamansız kaybeden Şahsu (Serenay Sarıkaya) dedesiyle yüzleşmek için Adana’ya gelir. Gizemli bir yolculuğun sonunda kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulan Şahsu için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yılan insan anlamına gelen Şahmeran efsanesine inanan Mar ırkı için Şahsu, seçilmiş kişidir. Onun gelişiyle tarihi kehanetin zamanının geldiğini düşünen Mar topluluğu her şeyden habersiz olan Şahsu arasında hayatta kalma mücadelesi başlar. Şahsu’ya hayatta kalma mücadelesinde tek yardımcı ona karşı konulmaz bir şekilde bağlanan Maran (Burak Deniz) olacaktır. Mar topluluğunun yol göstericisi olan Maran, aşkı ve topluluğu arasındaki kritik noktada nasıl bir karar verecek? Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedebilecek mi?

22-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar