Baba Dizisi Final Yapıyor

Baba Dizisi Final Yapıyor
Show Tv’nin sevilen dizisi Baba sonunda pes etti. Büyük umutlarla başlayan dizi reytinglere yenik düştü ve aralık ayı sonunda final yapma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon sonlarına doğru başlayan ve kadrosuyla büyük yankı uyandıran Baba dizisi başladığı günden itibaren Show Tv’nin en değerli ve en iddialı yapımları arasında yer aldı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizi büyük bir iddia ile yayına başlarken reytinglerde oldukça yüksek rakamlara ulaşacağı tahmin ediliyordu. Tanıtımları ve usta isimleriyle adından sıkça söz ettiren yapım ne yazık ki ilk bölümden itibaren seyirciden beklenen ilgiyi göremedi. Her bölüm reytinglerde hayal kırıklığı yaratan ve ilk ona dahi girmekte zorlanan dizinin geçtiğimiz sezon sonunda final yapacağı iddia edilmişti. Ancak yayıncı kanal Show Tv Baba için bir sezon daha yayın kararı aldı ve bu dizinin son şansı olarak görüldü. 2022 – 2023 sezonuna toparlanmış ve bir kez mücadele edecek halde giren dizi ne yazık ki reytinglerde bir türlü istenilen rakamları yakalayamadı. Her hafta acabalarla yayına giren dizi gelen reytinglerle bir kez daha hem kanalını hem de yapım şirketini hüsrana uğrattı. Her hafta final kararı beklenen dizi için sonunda karar verildi ve dizinin final yapması kararlaştırıldı.

Aralık Ayı Sonunda Final Yapacak

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisi için beklenen karar açıklandı ve dizinin final yapacağı belirtildi. Birsen Altutaş’ın bildirdiğine göre sektörde ne zaman final yapacak sorularının sık sık sorulduğu Baba dizisinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu. Ay Yapım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz 30. Bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı. Böylece büyük bir iddia ve umutla yayınına başlayan Baba dizisinin aralık ayı sonunda 30. Bölümüyle son kez ekrana geleceği ve bu bölümle seyirciye veda edeceği öğrenildi.

Baba Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve bir ailenin ağır dram dolu hikayesini anlatan Baba dizisi oyuncu kadrosuyla büyük dikkat çekmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncular, Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Taner Rumeli, Damlasu İkizoğlu, Cem Uslu, Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl ve Ezgi Dinçer’in yer aldığı dizinin final yapma kararı dizinin sevenlerini oldukça üzdü.

22-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar