Şahmaran’ın 2. Sezon Çekimleri Başladı! 2. Sezona Bomba İsim

Şahmaran’ın 2. Sezon Çekimleri Başladı! 2. Sezona Bomba İsim
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Netflix’in sevilen dizisi Şahmaran’ın 2. Sezon çekimleri başladı. Diziye 2. Sezonda Bomba bir isim dahil oldu

Yapımında Tims&B Productions imzası taşıyan, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Umur Turagay’ın oturduğu, senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı internet dizisidir. İlk sezonu Eylül 2021’de Netflix’te yayınlanan dizinin çekimleri Adana, Mersin, Tarsus ve Datça’da gerçekleşti. İlk sezonu 8 bölüm yayınlanan Şahmeran dizisinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz paylaşıyor. Fantastik, aksiyon, bilimkurgu ve dram türündeki dizinin konusu ise, 400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı ve başrolünde Serenay Sarıkaya’nın yer alacağı dizide Demir, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan bir karaktere hayat veriyor. Şahmeran dizisi ile ilgili yeni gelişmeler oldu. Şahmeran 2. Sezon nerede çekildi? Şahmeran 2. Sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Şahmeran 2. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte filmle ilgili merak edilenler…    

Serenay Sarıkaya’lı Şahmeran ‘ın 2. Sezon Çekimleri Başladı

Netflix’te yayınlanacak, başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’î buluşturan ‘Şahmaran’ dizisinin ikinci sezon çekimleri Marmaris’te başladı. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı, Pınar Bulut’un kaleme aldığı  dizisinin Adana’daki çekimleri de daha sonra başlayacak. Dizide Serenay Sarıkaya ‘Şahsu’, Burak Deniz de ‘Maran’ rollerine hayat veriyor. 

Efsane olarak bilinen Şahmeran, Anadolu’da yaşadığı düşünülen uzun gövdeli yılan kuyruklu bir kadındır. Efsaneye göre, Şahmeran ile Lokman Hekim’in karşılaşması uzun uzun anlatılmakta olup şifa veren otların neler olduğunu Lokman Hekim’e Şahmeran’ın söylediği düşünülmektedir.

Netflix’in Şahmeran Dizisi 2. Sezon Ne Zaman?

İlk sezonu ile Eylül 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan dizinin 2. Sezon çekimleri başladı. Ağustos ayının sonunda çekimlerin tamamlanması ve Şahmeran dizisinin 2. Sezonunun Eylül 2022 tarihinde Netflix’te izleyici ile buluşması bekleniyor.

Şahmeran 2. Sezon Oyuncu ve Karakterleri

Serenay Sarıkaya - Şahsu

Burak Deniz - Maran Yaloğlu

Mert Ramazan Demir

Mustafa Uğurlu

Mahir Günşiray

Ebru Özkan - Çavgeş

Nilay Erdönmez

Mehmet Bilge Aslan

Nil Sude Albayrak

Berfu Halisdemir

Ayşe Lebriz

Beran Soysal

Elif Nur Kerkük

Saadet Işıl Aksoy

Şahmeran’ın 2. Sezonuna ‘Saadet Işıl Aksoy’ Dahil Oldu!

Eylül ayında yayınlanması merakla beklenen dizinin ikinci sezonunda bomba bir isim diziye dahil oldu. Ülkemizin yetenekli ve en güzel oyuncularından biri Saadet Işıl Aksoy dizinin yeni sezon bombası olarak seyirci karşısına çıkacak. Saadet Işıl Aksoy Şahmeran dizisinde sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Bir süredir ABD’de yaşayan ve Türkiye’ye dönen Aksoy kariyerine artık ülkemizde devam edecek. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu geçmişte özellikle Penelope Cruz’la oynadığı filmle büyük ses getirmişti.

1983 İstanbul doğumlu Saadet Işıl Aksoy, 2005 yılında oyunculuğa başladı. Bol ödüllü oyuncu ilk oyunculuk kariyerine ‘Güz Yangını’ dizisi ile başladı. Ardından Esir Kalpler, Senden Başka, Sınıf, Kalpsiz Adam, Balkan Düğünü, Muhteşem Yüzyıl, Kördüğüm, Vatanım Sensin dizilerinde, Yumurta, Süt, A Beautiful Life, Eastern Plays, The Rebound, Başka Dilde Aşk, Umut Üzümleri, Sen Dünyaya Gelmeden (Twice Bom), Sürgün, Ailecek Şaşkınız, Görülmüştür adlı yerli yabancı filmlerde ve son olarak yeni çekilen sinema filmi İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in başrollerini paylaştığı  49’da rol alıyor.

18-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar