Saklambaç dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu

Saklambaç dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu
Star Tv için OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren Saklambaç dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı iki isim daha katıldı. Dizi yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Star Tv ile geçtiğimiz yıllarda bir anlaşma imzalayan ve ulusal kanallar içinde sadece Star Tv’ye proje üretmek üzere anlaşan OHM Pictures kanal için yeni dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Yine ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden yola çıkılarak hazırlanan ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden Saklambaç adlı dizi için çalışmalara hız verildi. Yönetmen koltuğunda Nedim Güç’ün yer aldığı ve Armağan Gülşahin’in senaryosunu kaleme aldığı Saklambaç dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. 20 Eylül’de sete çıkması planlanan ve senaryo okuma provalarının yapı8ldığı dizinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel’in yer aldığı Saklambaç dizisinin kadrosuna son olarak ünlü isim Kamil Güler ve Sıla Korkmaz dahil oldu.

Saklambaç sete çıkıyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Nedim Güç’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı Saklambaç için son hazırlıklar yapılıyor. İstanbul’da çekimleri yapılacak olan ve dam türünde ele alınması beklenen dizinin kadrosun son olarak iki ünlü isim daha katıldı. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı diziye son olarak ünlü sunucu ve oyuncu Kamil Güler ile güzel oyuncu Sıla Korkmaz dahil oldu. Kamil Güler’in dizide Naz’ın (Asude Kelebek) babası ve Filiz’in (Ceyda Düvenci) eşine hayat verecek. Armağan Gülşahin tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’na ait. Dizi yeni dönede Star Tv’nin büyük umut bağladığı yapımlardan biri olarak öne çıkıyor.

Saklambaç oyuncuları kimler?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Saklambaç dizisinin son hazırlıkları yapılıyor. Star Tv tarafından sabırsızlıkla beklenenin yayın gününün bir değişiklik olmazsa Perşembe akşamı olacağı konuşuluyor. Şimdiden merak edilen ve özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi Ekim ayının 12’sinde ilk bölümüyle ekrana gelecek. Çalışmalarında sona gelinen dizinin oyuncu kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek, Tamer Levent, Şenay Gürler, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Ceyda Düvenci, Gökşen Ateş, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Kamil Güler ve Sıla Korkmaz yer alıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dram türündeki dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

18-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar