Bir Yuvam Olsun programına nasıl başvuru yapılır?

Bir Yuvam Olsun programına nasıl başvuru yapılır?
Bir Yuvam olsun programına başvurmak çok kolay. Whatsapp üzerinden başvuru yapılabiliyor. İşte Bir Evim olsun WhatSapp hattı ; 0 531 732 96 81.

Bir Yuvam Olsun programı hangi kanalda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor? Bir Yuvam Olsun programı’nın sunuculuğunu kimler üstleniyor? Hukuki anlaşmazlıklar için programda bir avukat bulunacak mı? Programa kimler nasıl başvurabilir? Programın whatsapp hattı numarası nedir? Bir Yuvam Olsun programı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Bir Yuvam Olsun programına nasıl başvuru yapılır?

Show TV ekranlarında yepyeni bir program başlıyor. Kiralık veya satılık fark etmez, ihtiyacınız ya da hayaliniz olan o evi birlikte bulacağız mottosu ile yola çıkan Bir Yuvam Olsun programı çok yakın zamanda Show TV ekranlarında izleyicisi ile birlikte olmaya hazırlanıyor. Alanında uzman iki emlakçı ve bir avukat ile birlikte bütün Türkiye karış katış gezilecek ve hayallerde olan veya ihtiyaç duyulan o ev izleyiciler için bulunacak. Bir Yuvam olsun programına başvurmak çok kolay. Whatsapp üzerinden başvuru yapılabiliyor. İşte Bir Evim olsun WhatSapp hattı ; 0 531 732 96 81. Bu whatsapp hattı üzerinden başvuru yapılabiliyor ve hayallerdeki evi bulmak için macera başlıyor.

Yiğit Portakal ve İrem Cengiz sunuculuğu üstleniyor

Bir Yuvam olsun ihtiyaçları ve imkanları oranında ev sahibi olmak isteyenlerin veya kiralık ev arayanlar için can simidi ve yol gösterici olacak. Ülkemizde evlerin ve kiraların ateş pahası olduğu bu ortamda bu şekilde bir programın olması izleyiciler içinde ilginç ve duygusal deneyimlere yol açacak. Profesyonel emlakçılar Yiğit Portakal ve İrem Cengiz’in öncülüğünde ve sunuculuğunda ekranlara gelecek olan program şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Hukuki anlaşmazlıklar için uzman bir avukat da olacakak

Programda her eve tek tek bakılacak, en uygun olanını ihtiyaç ve imkan sahipleri için  aranıp bulunuyor ve sonunda en uygun olanı bulunuyor. Satın alma, satma veya kiralama konusunda yaşanabilecek hukuki anlaşmazlıklar konusunda da bir uzman avukat hazır bulunacak. Hayalinizdeki eve ulaşmak için Show TV’nin yeni programı çok yakında Yiğit Portakal ve İrem Cengiz’in sunumu ile ekranlarda izleyicisi ile birlikte olacak. Daha önce ev ziyaretleri veya evde tadilat ile ilgili yer yer programlar olsa da bu tarz bir program ülkemizde ilk defa yayınlanacak. Bakalım programın konsepti içine alabilecek mi, başka programların önünü açacak mı, hep beraber göreceğiz...

19-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler