Şampiyon 34. Bölüm (Final) İzle!

Şampiyon 34. Bölüm (Final) İzle!
Şampiyon 34. Bölüm (Final) İzle; 13 Ağustos Perşembe 34. Final Bölümüyle ekrana gelen Şampiyon dizisinin final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon 34. Bölüm (Final) İzle; Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer aldığı ve geçen sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle bululan BSK Yapım tarafından hazırlanan Bir boksörün hayatını ve ringlere yeniden dönmesini anlatan Şampiyon dizisi bu akşam saat 20.00’da Final bölümü olan 34. Bölümle son kez seyirci karşısında yerini alıyor. İnişli çıkılı bir grafikle bir türlü istenilen reytingi yakalayamayan ve sınırlı bir seyirci grubu tarafından takip edilen dizi büyük umutlarla başlamış olmasına karşın sezon sonunda final yapmaya karar verdi. Final kararı sezonun ortasında alınan dizinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ŞAMPİYON SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında BSK Yapım tarafından hazırlanan ve geçen sezon başında yayınlanmaya başlayan ve büyük emekler ve hazırlıklar sonucu seyirciyle buluşan Şampiyon dizisi bu akşam 34. Bölümü olan Final bölümüyle son kez ekranlara geliyor. Son bölümde yavaş yavaş işler düzene girmiş ve iyileşen Fırat son kez ringe çıkmaya hazır hale gelmişti. Oğlu ise hastanede ameliyat olmuş ve sağlığına kavuşmuştu. Dizide yer alan hikayede ve artık son maç ve Zafer’le Selvi’nin düğünü beklenmeye başlanmıştı. Dizinin FİNAL bölümünü izlemek için tıklayın.

Şampiyon 34. Bölümde (Final) Neler Yaşanacak?

Bir sezon önce başlayan ve bu akşam final bölümüyle son kez ekranlara gelecek olan Şampiyon seyircisine mutlu sonla veda ediyor. Zafer ve Selvi ile Kerem ve Nesli evlenmişlerdir. Ailelerinin yokluğunda buruk başlayan düğün bir süre sonra keyifli bir hale gelir ve herkes eğlenir. Fırat ise son maçı olan dünya şampiyonu James McVardy ile maça çıkacaktır. Böylece oğluna verdiği özü tutacaktır. Düğünden hemen sonra maçın hazırlıkları başlar. Yeni damat Kerem ise Türkiye Şampiyonası için kendisine gelen teklifi kabul eder ve evliliğinin ilk gününden yoğun bir hazırlığa başlar. James McVardy ise maça çok sıkı hazırlanmakta ve Fırat’a karşı beslediği öfkeyi galibiyetle sonuçlandırmak istemektedir. Tüm bu şartlar altında son maçına çıkan Fırat sadece James McVardy’a karşı değil aynı zamanda ölümcül bir sağlık problemiyle de mücadele etmek zorunda kalır. Sıkı ve sert geçen maç her iki boksörü de sarsarken bu mücadelenin ağırlığı Fırat’a zor gelir. Şampiyon son bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor.

Şampiyon final bölümünü tek parça izlemek için canlitv.com adresini takip edin.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar