Sana Söz 1. bölüm izle

Sana Söz 1. bölüm izle
Sana Söz 1. bölüm izle: Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrolde yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz 1. bölüm tek parça ve full HD izle.

Sana Söz 1. bölüm izle: Star TV'den ekrana gelen O3 Medya imzalı Sana Söz, 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile yayınlanıyor. Yeni sezonda en çok merak edilen dizilerden biri olan Sana Söz, oldukça ilgi çekici hikayesiyle izleyicilere güzel şeyler vadediyor. Sana Söz dizisinin ilk bölümünü izleyecek izleyiciler televizyon başında olacak. Bir o kadar kişi de dizinin ilk bölümünü internet üzerinden izleyecek. İzleyiciler Sana Söz dizisinin ilk bölümünü online olarak hangi adresten izleyebileceğini araştırıyor. Sana Söz dizisinin 1. bölümünü canlı olarak ya da bölüm ekrana geldikten sonra tek parça olarak canlitv.com adresinden izleyebilirsiniz. Sana Söz dizisinin 1. bölümünü canlı, tek parça ve online olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Sana Söz 1. bölüm izle

Sana Söz dizisinde başrolleri Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya paylaşıyor. Bu iki isme Serkan Altunorak, Ayça İnci, Hivda Zizan Alp, Orhan Güner, Ferhat Banyal, Yaşar Aydınoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Atakan Hoşgören, Selin Genç, Selda Günükoğlu ve Ali Önsöz eşlik ediyor. O3 Medya imzası taşıyan dizinin senaryosunu Ozan Aksungur kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez yapıyor. Sana Söz dizisinin konusu fazlasıyla merak ediliyor. Sana Söz dizisi 1. bölümüyle bu akşam Star TV'de. Bu bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlatıya tıklayın.

Sana Söz dizisinin konusu ne?

Sana Söz dizisi başlamadan önce dizinin konusu ve başrolleri Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'nın nasıl rollerle karşımıza çıkacağı fazlasıyla merak ediliyor. Sana Söz dizisinde Nehir Erdoğan, Elif karakteriyle karşımıza çıkacak. Elif, Türkiye'nin önde gelen sunucularından biridir. Herkes tarafından bilinen televizyon programında insanların dertlerini dinlemekte, çözülemeyen cinayet ve kaybolma vakalarını derinlemesine incelmektedir. Elif, suçluların adalete teslim edilmesi için sürekli mesai halindedir. Erkan Petekkaya ise bir polis memuru olan Ömer'i canlandırmaktadır. Ömer, işine bağlı ve doğrudan yana bir adamdır. Elif'e suçluları bulma yolunda sonuna kadar yardım etmektedir. Birbirlerine fazlasıyla yardımcı olan ikilinin arasındakiler zamanla aşka dönüşür.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler