Defne Samyeli Camdaki Kız Dizi Teklifini Kabul Etmeyince Hande Ataizi Rol Aldı

Defne Samyeli Camdaki Kız Dizi Teklifini Kabul Etmeyince Hande Ataizi Rol Aldı
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız Cana karakteri ilk olarak Defne Samyeli'ne götürüldü. Bir önceki rollerde eleştiri almasından dolayı teklifi reddetmişti

Gülseren Budayıcıoğlu eserinden uyarlanarak ekranlarda büyük ilgi toplayan Camdaki Kız güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Her perşembe akşamı Kanal D Ekranlarında seyircisi ile buluşan dizide Hande Ataizi'nin hayat verdiği  Cana karakteri dikkat çekiyor. Başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı Sedat karakteri ile yasak aşk yaşayan Cana karakteri izleyicilere farklı duygular yaşatmaya devam ediyor.

Ünlü sunucu ve oyuncu Hande Ataizi uzun süredir uzun soluklu projelerde yer alamamıştı. Hande Ataizi projelerinde yaşadığı şanssızlığını Camdaki Kız ile kırarak büyük emek ile yoluna devam ediyor. Cana karakteri ile yeniden ekranlarda hayranları ile buluşan oyuncu halinden çok memnun

Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cana rolü ilk olarak Defne Samyeli'ne götürüldü. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Defne Samyeli'nin rolü kabul etmemesi ile ikinci seçenek  olarak Hande Ataizi’ne teklif gittiği ve kabul ettiği belirtiliyor.

Ünlü oyuncu Defne Samyeli, Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Siren karakterinin aykırı kişiliği de çok konuşulmuştu.  Geçtiğimiz sezon ekranlara Sol Yanım dizisi de yer alan oyuncu yine eleştiriye maruz kalmıştı. Güzel oyuncu Defne Samyeli bu iki tecrübesinden sonra izleyicilerin ve hayranlarının tepkisini çekecek bir karaktere hayat vermek istemediğini belirtiyor. Cana karakteri ise aykırı bir karakter olmasından dolayı rol almayı red edince, Hande Ataizi adına önemli bir rol oynadı. Ünlü Oyuncu Defne Samyeli, Cana karakteri kendisine uygun olmadığı için Camdaki Kız’dan gelen teklife olumsuz yanıt vermek durumunda kaldı.

Defne Samyeli’nin diziyi kabul etmemesi ise oyuncu Hande Ataizi’nin son dönemlerdeki en iyi dizi fırsatlarından biri olarak döndü. Aynı zamanda uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu için kariyeri adına önemli bir adım sağlamış oldu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi gibi güçlü oyuncu kadrosu ile bu hafta yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Her hafta Perşembe günü aynı saatinde izleyicisi ile buluşan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar