Sandık Kokusu yeni sezona yeni isimlerle başlıyor!

Sandık Kokusu yeni sezona yeni isimlerle başlıyor!
Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizi yeni sezonda yeni isimlerle de anlaşma sağladı. İşte o isimler..

Yaz sezonunun sona ermesi ile birlikte sezon finali yapan bir çok dizi ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Bunların başında ise Show Tv ekranlarının heyecanla beklenen dizisi Sandık Kokusu geliyor. Sandık Kokusu yeni sezonu ile birlikte izleyiciden tam not almak için kadrosuna yeni isimler de dahil etti. İşte Sandık Kokusu yeni sezonuna katılan o isimler..

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'nin başrolünü canlandırdığı Sandık Kokusu, ilk sezonu ile izleyiciden tam not almıştı. Hatta reytinglerde de büyük bir başarı gösteren dizinin ikinci sezon için onay aldı. O3 Medya imzalı dizi yeni sezonuyla çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Seda Türkmen ve Uğur Yücel gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu dizisi yeni sezonda yeni isimleri kadrosuna dahil etti. İzleyici kadroya katılan isimler ile birlikte senaryonun nasıl şekil alacağını merak ediyor. Sandık Kokusu yeni sezon bölümleri için geçtiğimiz hafta İstanbul'da çekimlere başladı. Dizi hayranları setten paylaşılan kareler sosyal medyada büyük bir beğeni topladı. 

SANDIK KOKUSU'NA 3 YENİ İSİM

Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı ve Altan Dönmez’in yönettiği dizi, yeni sezonuyla çok yakında Show TV ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda kadroya dahil olan isimler Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner oldu. Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner'in kadroya dahil olması senaryoya nasıl bir yön verecek merak konusu oldu. Bu başarılı oyuncuların hangi karaktere hayat vereceği ve kim olarak katılacağı hakkında yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin bu karakterlerle birlikte daha başarılı ve senaryosunun derinleşeceği düşünülüyor.

Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan "Sandık Kokusu," yakında ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez’in oturduğu dizi, 26. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral ve Seda Türkmen gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım, ikinci sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak, "Sandık Kokusu"nun yeni sezonunun tam tarihi henüz açıklanmadı; dizinin eylül ayı ortalarında ekranlarda olması bekleniyor.

03-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar