Halit Ergenç yeniden ekranlarda!

Halit Ergenç yeniden ekranlarda!
Televizyon dünyasının sevilen aktörlerinden Halit Ergenç uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Hem de başrol oyuncusu olarak..

Son zamanların en iyi yapımlarına imza atan Gülseren Buğdaycıoğlu, yeni sezon içinde kolları sıvadı. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi ‘Kral Kaybederse’ izleyici üzerinde büyük merak uyandırdı. Dizinin başrolü için ise uzun zamandır ekranlardan uzak kalan isim başarılı oyuncu Halit Ergenç'le anlaşıldı. Halit Ergenç'in başrolünde olduğu yeni dizisi ‘Kral Kaybederse’ ne zaman başlayacak ve konusu ne olacak?

Halit Ergenç, Kral Kaybederse kadrosunda!

Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, İstanbullu Gelin ve Çöp Adam gibi birbirinden başarılı dizilerde imzası olan Gülseren Buğdaycıoğlu, yeni yaz sezonu için de hazırlıklara başladı. Büyük yankı uyandıran dizileri ile bilenen isimin bu yeni dizisi de oldukça merak ediliyor. Sevilen isim Gülseren Buğdaycıoğlu'nun bu yeni dizisi ‘Kral Kaybederse’ adlı kitabın uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Kral Kaybederse kitabının uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan dizinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Oyuncu kadrosu henüz netleşmese de başrolü için Halit Ergenç ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Muhteşem Yüzyıl ve Binbir Gece gibi akıllara kazınan dizilerdeki üstün performansı ile büyük beğeni toplayan Halit Ergenç'in uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmesi izleyenleri heyecanlandırdı.

Yağmur-Durul Taylan'ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Kral Kaybederse’ kitabından uyarlanan dizinin çalışmaları 2017 yılından beri özenle devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında ilk sırada gösterilen dizinin oyuncu kadrosu için görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Netleşen tek isim ise başrol oyuncusu Halit Ergenç oldu. Halit Ergenç ise Kral Kaybederse dizisinde Kenan karakterine hayat verecek. Kral Kaybederse'nin Kenan'ı yani Halit Ergenç, zengin ve narsistik bir adamın aşkın hayatında yarattığı sarsıcı değişimlerle başa çıkma mücadelesini ele alacak. Fakat daha şimdiden büyük merak uyandıran dizinin yayın tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor.

Kral Kaybederse kitabının konusu ne?

Kenan, annesi tarafından bir kral gibi büyütülen, zorlu bir çocukluk dönemi geçirmiş ve bu travmalarını hayatından atamamış bir adamdır. Şımarık, zengin ve yakışıklı olan Kenan, evli olmasına rağmen eşi Handan’a karşı duyarsızdır. Kenan’ın hayatı, bir gece kulübünde tanıştığı Fadi ile değişir. Fadi’nin de zor bir geçmişi vardır ve Kenan’ı derin bir aşkla sever.

Kenan, Fadi’yi tanıdıktan sonra ona karşı güçlü bir bağ hisseder. Fadi, Kenan’ın evli olduğunu bilmesine rağmen, Kenan’ın eşini terk edeceğine inanır. Ancak Kenan, sadece Fadi ile değil, aynı zamanda diğer kadınlarla da ilişkiler yaşamaya devam eder. Handan, Kenan’ın tutumlarından yorulmuş ve boşanmak istemektedir, fakat Kenan’ın kararsızlığı ve bağlılığı yüzünden boşanma süreci bir türlü sonuçlanmaz.

Bir gün, Fadi Kenan’dan şüphelenir ve Kenan’ın evine giderek durumu araştırır. Orada Kenan ve Handan’ı şık bir şekilde giyinmiş olarak görür. Fadi, bu manzara karşısında büyük bir öfkeye kapılır ve gözünü karartarak Kenan’a saldırır.

05-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar