Şarkıcı Mustafa Topaloğlu katıldığı program sonrası kalp krizi geçirdi!

Şarkıcı Mustafa Topaloğlu katıldığı program sonrası kalp krizi geçirdi!
Şarkıcı Mustafa Topaloğlu'ndan endişelendiren haber. Mustafa Topaloğlu bugün katıldığı programın ardından kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, sabah saatlerinde yayınlanan programın ardından kalp krizi geçirdi. 'Uzaylı Türkücü' lakabıyla ekranların resmi isimlerinden biri olan Topaloğlu, Alişan ve Demet Akalın'ın sunduğu sabah programına katılmıştı. Renkli ve eğlenceli programın ardından fenalaşan Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Topaloğlu'nun tedavi altına alındığı ve anjiyo olcağı öğrenildi.

Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı

Sanat dünyasının renkli simalarından biri olan Mustafa Topaloğlu'ndan gelen haberler sevenlerini endişelendirdi. Türkücü Topaloğlu, ünlü şarkıcılar Alişan ve Demet Akalın'ın sunduğu sabah programına konuk olmuştu. Program süresince seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatan Topaloğlu, program sonrası fenalaştı. Hastaneye götürülen Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve hemen tedavi altına alındı. Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu ise hastane önünde açıklama yaptı.

Topaloğlu'nun oğlu açıkladı: Anjiyo yapılıyor

İstanbul'da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan oğlu Çağlayan Topaloğlu, "Kalp krizi geçirdi. Şu anda anjiyo yapılıyor. İnşaallah güzel haberler alacağız" dedi. Star Tv'de yayınlanan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah isimli programa katılan ve kuliste fenalaşan Topaloğlu'nun sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor.

Amblansla hastaneye getirildi

Uzaylı şarkıcı Mustafa Topaloğlu yaklaşık 2 yıl önce de kalp krizi geçirmişti. Hastane önünde gazetecilerin sorularını cevaplayan Çağlayan Topaloğlu, babasının programın ardından kuliste rahatsızlandığını belirtti. Çağlayan Topaloğlu, babasının kuliste ter boşalması ve yüzünün beyazlaması üzerine ambulansla hastaneye getirildiği ve burada kalp krizi geçirdiği bilgisinin verildiğini söyledi. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anjiyo yapılan Mustafa Topaloğlu'nun son durumu hakkında ise henüz bilgi verilmedi.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Ekranların en renkli isimlerinden biri olan Mustafa Topaloğlu, 1957 Artvin Hopa doğumlu. Abisi Hilmi Topaloğlu ile beraber Prestij Müziğin kurucusu olan Mustafa Topaloğlu, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla da sık sık gündeme gelmişti. Farklı kişiliği ve tarzıyla Uzaylı Türkücü/ Şarkıcı lakabıyla bilinen Topaloğlu, en son bu sabah Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına katılmıştı.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar