Şarkıcı Serpil Benay'dan İbrahim Tatlıses'e suçlama!

Şarkıcı Serpil Benay'dan İbrahim Tatlıses'e suçlama!
Sık sık suçlamalara maruz kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında bir suçlama da şarkıcı Serpil Benay'dan geldi. Bakın Tatlıses, şarkıcı Serpil Benay'ı nasıl bitirmiş?

Şarkıcı Serpil Benay'dan İbrahim Tatlıses'e istismar suçlaması geldi. Onun yüzünden bir daha sahne alamadım, diyen Serpil Benay, uğradığı istismarı katıldığı televizyon programında gözyaşlarıyla anlattı. Hayranları İbrahim Tatlıses'in istismar suçlamasına nasıl bir tepki verdiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Şarkıcı Serpil Benay'dan İbrahim Tatlıses'e suçlama! 

Uzun yıllar sonra sahnelere ve televizyon ekranlarına geri dönen İbrahim Tatlıses şöhretin bedelini ödüyor. Hakkında sık sık suçlama yapılan arabeskin imparatoruna bir suçlamada şarkıcı Serpil Benay'dan geldi. Onun yüzünden bir daha sahne alamadım, diyen Serpil Benay, katıldığı bir televizyon programında yıllar önce uğradığı istismarı gözyaşlarıyla anlattı.

Bu olay benim bitişim oldu

Yayınladığı magazin programlarıyla dikkat çeken Uçankuş TV'nin bu haftaki konuğu bir zamanların hızlı şarkıcılarından Serpil Benay oldu. Canlı yayında yaptığı açıklamalar dikkat çeken Serpil Benay, “Cinsel istismara uğradın mı?" sorusu üzerine 30 yıl önce İbrahim Tatlıses'in istismarına maruz kaldığını söyledi. Yaşadığı olaydan sonra kariyerinin bittiğini söyleyen şarkıcı zaman zaman duygulu anlar yaşadığı programda yaşadıklarını yıllar sonra şu cümlelerle anlattı: "İsmim öne çıksın diye yapmıyorum bunun. Benim böyle şeylere ihtiyacım yok. Öyle bir şey yaşandığı için erkek arkadaşım ayaklandı. O zaman bir sürü olaylar oldu. O da benim bitişim oldu. Tam bitirdiler beni"

İstismara uğrayan neden utansın?

Dans sanatçısı Leyla Adalı'nın da İbrahim Tatlıses'in tacizine uğradığını itiraf etmesiyle bir anda hareketlenen sosyal medyaya Serpil Benay'ın açıklamaları bomba gibi düştü. Ünlüler dünyasında sanılanın aksine istismarın çok fazla olduğuna dikkat çeken Serpil Benay, konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama: "Böyle şeyler bana çok geliyor. Benim yaşadığım bunlar hepsi aynı şeyler işte. Gazino kulisler ve televizyonlarda herkes aynı şeyleri yaşıyor. İbrahim Tatlıses'in mağdurlarını çağırırsan burada 5 sene her gün program yaparsın. Bazı insanlar utanıyor. Ben de utanıyordum ama sonra ben ne yaptım da utanıyım ki dedim. Ya da Leyla Adalı niye utansın ki?

Gerek Leyla Adalı gerekse Serpil Benay'ın suçlamaları karşısında sessiz kalan İbrahim Tatlıses'in vereceği tepki merak ediliyor.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar