Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm izle

Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm izle
Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm izle: Yalancılar ve Mumları dizisinin 5. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Yalancılar ve Mumları 5. bölüm izle: FOX TV'den ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisinin 5. bölümü bu akşam ekranlarda izleyicisinin karşısına çıkacak. Yalancılar ve Mumları dizisi izleyicileri yeni bölümü fazlasıyla merak ediyor. Diziyi internetten izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten tek parça ve full HD olarak izleyebileceğini merak ediyor. Yalancılar ve Mumları dizisinin 5. bölümünü tek parça ve full HD özellikleriye izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Sevilen dizide bölümler ilerledikçe heyecan da fazlasıyla artmaya devam ediyor. Engin, kurduğu plan ile birlikte Elif, Yakup ve Sumru büyük bir tehlikenin altına girerler. Yalancılar ve Mumları dizisi yeni bölümüyle bu akşam FOX ekranlarında.

Yalancılar ve Mumları 5. bölüm izle

FOX TV'den ekranlara gelen ve Med Yapım imzası taşıyan Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ceyda Yıldırım, Ceren Moray, Elif Usman, Şafak Pekdemir, Meliha Çelebi, Burcu Gölgedar, Şebnem Sunar, Feyyaz Duman, Yakup Boztürk, İsmail Demirci, İlker Kızmaz, Ahmet Tansu Taşanlar, Melike Güner, Ada Erma, Hira Su Yıldız, Melike Küçük, Oğulcan Kayacan, Demircan Kaçel, Lamia Ergün, Levent Öktem gibi isimler yer alıyor. Yalancılar ve Mumları dizisinin izleyicileri heyecanla yeni bölümün bir an önce yeniden başlamasını bekliyor. Siz de yeni bölüm için bekleyenler arasındaysanız bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak Yalancılar ve Mumları dizisinin 5. bölümünü izleyebilirsiniz.

Yalancılar ve Mumları 5. bölüm özeti

FOX TV'nin ekrana taşıdığı Yalancılar ve Mumları dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 5. bölümünde yine oldukça heyecan dolu anlar yaşanacak. Engin, planını uygulamak isteyince Elif, Yakup ve Kumru büyük tehdit altına girmişlerdir. Elif'in ise bu süreçte Şebnem'den başka güvenebileceği kimse kalmamıştır. Elif, Ceyda, Şebnem ve Meliha, hayatta en çok sevdikleri kişi için birbirlerini öldürmeyi göze alabilecek midir? Engin'in planları göz yuman Şerife ise şimdi nasıl bir adım atacaktır? Siz de Yalancılar ve Mumları dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar