Seda Akman o diziyle ekranlara dönüyor!

Seda Akman o diziyle ekranlara dönüyor!
Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde izlediğimiz Seda Akman, yeni sezonda atv ekranlarının Hakim dizisinde rol alacak.

Bir önceki sezon TRT 1'den ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde izlediğimiz Seda Akman, yeni sezonda atv tarafından yayınlanacak Hakim dizisiyle anlaştı. 

Limon Film tarafından hazırlanan atv dizisi Hakim, başrolünde Erdal Beşikçioğlu'yla dikkatleri üzerine çekti. Your Honor isimli diziden uyarlanacak dizi için geri sayım başlarken oyuncu kadrosu da genişlemeye devam ediyor. Diziye son olarak Seda Akman dahil oldu.

Seda Akman, Hakim dizisiyle ekranlara dönüyor

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezonunda Dr. Yağmur karakterini canlandıran Seda Akman, sezon finaliyle beraber diziye veda etmişti. Bu yılın Ocak ayında BluTV'de yayınlanan ve kadrosunda Deniz Tezuysal, Vildan Atasever, Öykü Naz, Sergen Deveci, İhsan Özgen, Didem Poyraz, Okan Selvi ve Çağdaş Onur Öztürk'ın yer aldığı Bonkis dizisinde rol aldı. Televizyonda ise bomba bir projeyle ekranlara geri dönecek.

İzleyiciler Hakim dizisini dört gözle bekliyor

Kadrosuna Seda Akman'ı da katan Hakim dizisi, gerek oyuncu kadrosu gerekse merak uyandıran konusuyla ekranlara damga vuracak gibi görünüyor. Limon Film imzası taşıya Hn Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Eslem Akar, Fatih Berk Şahin, Hasibe Eren, Gülsen Tuncer, Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Gökçen Gökebağ rol alacak. Önümüzdeki haftalarda atv ekranlarında yayınlanması beklenen Hakim dizisinin çekimleri de başladı. 

Hakim dizisinin konusu ne?

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan kısa teaserıyla ilk kez gördüğümüz Hakim dizisi Your Honor isimli diziden uyarlanacak. Parmakla gösterilen bir hakim olan Ömer, hayatında çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir yanda ömrünü verdiği adalet, diğer yanda canından çok sevdiği oğlu. Hakim'in oğlu ölümlü bir kazaya sebebiyet verir. Hakim ise oğluna her şeyi itiraf etmesi için telkinde bulunur ancak sonrasında kazada ölen kişinin tehlikeli bir mafya liderinin oğlu olduğunu öğrenir. Suçu üstlenmesi halinde oğlunun canı tehlikeye girecektir. Bu nedenle hemen harekete geçen Hakim, oğlunun suçlarını örtbas eder. Kendi içinde büyük bir vicdan muhasebesi yapsa da söz konusu oğlunun hayatı olunca bir an bile düşünmeden tüm bunları yapar.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler