Güldür Güldür Show Yayından Kaldırıldı

Güldür Güldür Show Yayından Kaldırıldı
Ekranların en komik, en eğlenceli, en coşkulu yapımlarından biri olan ve seyirciyi kahkahaya boğan Güldür Güldür Show Show Tv tarafından yayın akışından çıkarıldı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve BKM Yapım tarafından hazırlanan Güldür Güldür Show’dan seyircisine kötü haber geldi. Uzun yıllardır yayınlanan ve kanalın en başarılı yapımlarından olan Güldür Güldür Show aldığı reytinglerle de dikkatleri çekiyordu. Yapım birbirinden ilginç ve komik skeçlerle seyirciyi hem güldürüyor zaman zaman da düşündürüyordu. Ancak ne yazık yapımla ilgili kötü haber geldi ve Show Tv’nin Güldür Güldür Show’u yayından kaldırdığı açıklandı. Bu haberi sevenlerine duyuran ise Güldür Güldür Show’un sunucusu ünlü isim Ali Sunal oldu. Reytingleri oldukça iyi olan ve seyircinin de çok sevdiği yapımın yayından kaldırılmasının sebebi ise bambaşka bir neden olarak gösterildi.

Sunucusuz Yayınlanmama Kararı Aldılar

İlk bölümden itibaren seyircinin beğeniyle ve eğlenerek seyrettiği Güldür Güldür Show Show Tv ekranlarında seyirciyi kahkahaya boğan yapımlardan biriydi. Bünyesinde birbirinden ünlü isimlerin olduğu kadar geleceği parlak oyuncuların da er aldığı yapımı ünlü tiyatrocu Ali Sunal sunuyordu. BKM Yapım tarafından hazırlanan Güldür Güldür Show her skecinde seyirciyi ekrana bağlarken aynı zamanda stüdyoda yer alan seyirciye de keyifli anlar yaşatıyordu. Ancak yapımın sunucusu Ali Sunal ve eşinin koronavirüse yakalanması ve karantinaya girmeleri sebebiyle program sunucusuz kalmış ve yayınlanmamıştı. Programın sunucusuz yayınlanmama kararı alması üzerine de yayıncı kanal Show Tv, Güldür Güldür Show’u yayın akışından çıkarma kararı aldı. Henüz yapım şirketi ya da kanal tarafından resmi bir açıklama ise yapılmadı. Güldür Güldür Show’la ilgili net açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor.

En Uzun Süreli Komedi Programı Olma Yolunda

Ali Sunal, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Alper Kul, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Giray Altınok, Mahir İpek, Meltem Yılmaz Kaya, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter’in rol aldığı ve birbirinden güzel ve komik skeçlerin seyirciye sunulduğu Güldür Güldür Show uzun zamandır Show Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Farklı gün ve saatlerde yayınlanan yapımın her yayını seyirciden karşılık bulurken aynı zamanda da yapım bir okul görevi görüyordu. Yeni yeteneklerin tecrübe kazandığı ve hem tiyatro hem de kamera karşısında kendilerini ispatladıkları yapım en uzun süren komedi programı olma yolunda da ilerliyordu.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar