Seda Bakan İkinci Kez Anne Oldu

Seda Bakan İkinci Kez Anne Oldu
Seyircinin sevdiği oyunculardan biri olan ve son olarak zeytin Ağacı dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Seda Bakan ikinci kez anne oldu.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle seyircinin kalbinde yer edinen başarılı ve güzel isim Seda bakan ikinci kez anne olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor. Müzisyen Ali Eren’le evli olan ve bir kız çocukları bulunan çiftin Ela adını verdikleri ikinci kız bebekleri dünyaya geldi. Son olarak Zeytin Ağacı dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Seda Bakan’ın kızı özel bir hastanede dünyaya geldi. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğin ve anne Seda Bakan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken ünlü ismin sevenleri ve ailesinin mutlulukları dikkatleri çekti. Magazin basını ve Sosyal medyada geniş şekilde yer alan doğum sonrası ünlü ismin takipçileri Seda Bakan’ı mesaj ve tebrik yağmuruna tuttu.

Müjde Hadise’den Geldi

Ünlü oyuncu Seda bakan ile eşi müzisyen Ali Eren 2019 yılında dünya evine girmişlerdi. Çift ilk bebekleri Leyla’yı yine 2019 yılında kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Daha sonra bir açıklamasında ikinci bebeği istediğini açıklayan Seda Bakan’ın hamile olduğu mart ayında magazin basını ve sosyal medyada gündem olmuştu. Bu sabah dünyaya gelen çiftin ikinci bebekleri magazin basını ve sosyal medyada gündem olurken çiftin dünyaya gelen ikinci kızları Ela’nın doğumunu ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından duyurdu. Hadise paylaşımında “hoş geldin Minnoşumuz” ifadeleriyle Seda Bakan’ın ikinci kızı Ela’nın dünyaya geldiğini duyurdu. Bu paylaşımın ardından pek çok ünlü isim seda Bakan’a tebrik mesajları gönderirken Seda Bakan’da Hadise’nin paylaşımını sosyal medya hesabından paylaştı. Özel bir hastanede dünyaya gelen Ela bebek ve anne Seda Bakan’ın sağlık durumunun iyi olduğu doktoru tarafından açıklandı.

Seda Bakan Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından biri olan ünlü ve güzel oyuncu Seda Bakan 10 Ekim 1985 yılında Gebze’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından oyunculuk eğitimi alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Güzel oyuncu Seda Bakan bugüne kadar, Zeytin Ağacı, Mucize Doktor, Karakomik Filmler 2: Emanet, Öldür Beni Sevgilim, Arif V 216, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Bela, Kardeş Payı, Zaman Makinası 1973, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Şen Yuva, Umut, Geniş Aile, Makber, Adanalı ve Sana Mecburum adlı yapımlarda rol almıştır.

02-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar