Teşkilat’ın Başarılı Oyuncusu Kuruluş Osman’a Katıldı

Teşkilat’ın Başarılı Oyuncusu Kuruluş Osman’a Katıldı
Teşkilat dizisinde iki sezon boyunca Hulki karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nihat Altınkaya Atv’nin Kuruluş Osman Dizisine transfer oldu.

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemi büyük heyecanla başlarken kanallar her zaman olduğu gibi büyük bir reyting savaşının içine girdiler. Özellikle yeni yayın döneminde ilk kez seyirciyle buluşacak dizilerin reytingleri ve performansları merakla beklenirken geçmiş sezonlarda yayınlanan ve yeniden yayın onayı alan dizilerin durumları da oldukça merak ediliyor. Kanallar yeni dizileri kadar eski dizilerinden de başarı beklerken Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Kuruluş Osman dizisi de merakla bekleniyor. Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimler yer alırken dizi yeni isimlerle de kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin 4. Sezonunun oyuncu kadrosuna başarılı dizi Teşkilat’tan flaş bir transfer gerçekleşti. Teşkilat’ta canlandırdığı Hulki karakteriyle seyircinin çok sevdiği isimlerden biri olan Nihat Altınkaya yeni sezonda Atv ekranlarında Kuruluş Osman dizisinde rol alacak.

Nihat Altınkaya Kuruluş Osman’da

Atv ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelecek. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarının hikayesini anlatan Kuruluş Osman’ın başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit yer alıyor. Birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Teşkilat dizisinde rol alan ve bu dizide iki sezon boyunca Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya dahil oldu. Başarılı oyuncunun katılımıyla Kuruluş Osman dizisinin yeni sezondaki performansı merak edilirken oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli olmadı. Kuruluş Osman’ın yeni sezon çekimleri başlarken dizinin çok yakında yeni bölümleriyle ekranda olması bekleniyor.

Nihat Altınkaya Kimdir?

Son olarak Teşkilat dizisinde rol alan başarılı oyuncu ve manken Nihat Altınkaya 28 Eylül 1979 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından profesyonel olarak sporculuğa başlayan Nihat Altınkaya daha sonra oyunculuğa başlamıştır. Başarılı oyuncu Nihat Altınkaya’nın yer aldığı yapımlar arasında, En Mutlu Olduğum Yer, Aşk Üçgeni, Teşkilat, Elimi Bırakma, Söz, Yüksek Sosyete, Kara ekmek, Medcezir, Kara para Aşk, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Kahramanlar, Yaprak Dökümü, Dudaktan kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Menekşe ve Halil, Bin Bir Gece yer almaktadır.

02-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar