Seda Sayan Ekranlara Dönüyor! İşte O Program!

Seda Sayan Ekranlara Dönüyor! İşte O Program!
Ünlü isim Seda Sayan yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak O Ses Türkiye ile ekranlarda olan Seda Sayan bu kez sürpriz bir programla seyircinin karşısında yer alacak!

Geçtiğimiz sezon Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin severek ve heyecanla takip ettiği O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan ve daha sonsa programdan ayrıldığını açıklayan ünlü isim Seda Sayan bu sezon başında yeni programıyla ekranlara dönüyor. Tv 8 ekranlarında geçtiğimiz sezon hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye ile ekranda olan ünlü isim bu programları bıraktığını yaz başında açıklamıştı. Ünlü isim bir süre yardım organizasyonlarıyla sosyal medya ve magazin gündeminde yer almıştı. Seda Sayan’ın sevenleri ünlü ismin yeni bir programla ekranlarda olup olmayacağını merak eden paylaşımlar yaparken sonunda bu yönde bir bilgi geldi. Bu hafta başında ekranlara döneceği açıklanan ancak sunucu krizi yaşayan Gelinim Mutfakta programında sunucu Fatih Ürek’in programdan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Gelinim Mutfakta’nın yapımcısının aradığı sunucuyu bulduğu ve ünlü isim Seda Sayan’la anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar!

Fatih Ürek Gitti, Seda Sayan Geldi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekranlara gelen başarılı yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezona başlamasına günler kala programın sunuculuğunu üstlenen Fatih Ürek’le yolları ayırmıştı. Program sunucu krizinden sonra yayın tarihini ertelemek zorunda kalırken yapımcı da yeni sunucu arayışlarına girmişti. Sonunda Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusunun belli olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Gelinim Mutfakta Programının yeni sunucusunun ünlü şarkıcı Seda Sayan olduğu iddia ediliyor. Böylece yayın tarihi sunucu krizinden dolayı ertelenen Gelinim Mutfakta’nın aranılan sunucusu Seda Sayan olmuş oldu.

Seda Sayan’la Gelinim Mutfakta Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ekranlarında gün içinde yayınlanan ve gelin ve kaynanaların stüdyo ortamında en iyi yemek ve servis ile sunum konusunda yarıştıkları Gelinim Mutfakta bu sezon ekranlarda 3. Sezonuyla ekranlarda yer alacak. İki sezon boyunca programın sunuculuğunu üstlenen Fatih Ürek’in yerine yeni sunucusu Seda Sayan’la ekranlara gelecek olan programın hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte yayına gireceği tahmin ediliyor. Programın en geç Eylül ayı başında seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. Daha önce de yemek yarışma programı sunan Seda Sayan’ın bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağı düşünülürken programda nasıl bir performans sergileyeceği de merak ediliyor.

20-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar