Seda Sayan ve O Ses Türkiye şampiyonu arasında aşk iddiaları!

Seda Sayan ve O Ses Türkiye şampiyonu arasında aşk iddiaları!
O Ses Türkiye yarışmasının jürilerinden Seda Sayan'ın, programın şampiyonuyla aşk yaşadığı iddia edildi. Seda Sayan bu iddialar için ne dedi?

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye'de 2020 yılının şampiyonu Alkan Dalgakıran olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Alkan Dalgakıran ve Seda Sayan arasında aşk dedikoduları magazin dünyasında geniş yankı buldu. Seda Sayan'dan 32 yaş küçük olan Alkan Dalgakıran ve Seda Sayan arasında gerçekten bir aşk var mı? Seda Sayan, medyada kendisiyle ilgili çıkan haberlere cevap verdi?

Seda Sayan ve Alkan Dalgakıran aşk yaşıyor mu?

Seda Sayan'ın adı bir kez daha aşk dedikodularına karıştı. Bu seferki ise öyle böyle değil. Geçmişte kendisiyle arasında büyük yaş farkı olan kişilerle birlikte olan Seda Sayan'ın yine böyle bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu iddiaların diğer öznesi de O Ses Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran'dı. Seda Sayan, bu iddialara daha fazla sessiz kalamadı ve sosyal medyadan bazı açıklamalarda bulundu. Sosyal paylaşım platformu Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla çıkan iddialara ateş püskürdü. Alkan Dalgakıran ile aralarında herhangi bir şey geçmediğini dile getiren Seda Sayan, bu iddiaları dillendirenlere de büyük tepki gösterdi. İşte Seda Sayan'ın Instagram hesabı üzerinden iddialara verdiği cevaplar.

Seda Sayan'dan Alkan Dalgakıran ile aşk iddialarına yanıt

"Alkan ile ilgili benim onunla büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var. Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk zarar görüyor. Günahtır, ayıptır… Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum."

"Bu nasıl bir terbiyesizliktir"

“Ben bir şey yaşarsam zaten çıkıp söylüyorum. Böyle bir şey görmedim. Bu nasıl bir terbiyesizlik. O çocukla tabii ki görüşeceğim. Ben o koltukta boşuna mı oturuyorum. Bunlar iş ilişkisidir “

Alkan Dalgakıran kimdir?

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu Alkan Dalgakıran 25 yaşında ve aslen Yalovalı. Trafik adında bir müzik grubunun üyesi olan Dalgakıran Bursa'da eğitimine devam ediyor. Fiziği, tarzı ve sesiyle birçok kişinin beğenisi kazanan Dalgakıran O Ses Türkiye yarışmasında Seda Sayan'ın takımında yarıştı ve şampiyonluğu kazandı.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler