Seda Sayan yeni sezonda O Ses Türkiye'de devam edecek mi?

Seda Sayan yeni sezonda O Ses Türkiye'de devam edecek mi?
Seda Sayan yeni sezonda sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de olacak mı? Acun Ilıcalı çıkan dedikodulara son noktayı koydu..

Her sezon TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması O Ses Türkiye ile ilgili en merak edilen sorular arasında Seda Sayan'ın bu sezon da olup olmayacağı oldu. Peki sevilen şarkıcı Seda Sayan bu sezon jüri üyesi olacak mı? TV8 kanalının sahibi başarılı isimi Acun Ilıcalı konu ile ilgili çıkan haberlere son noktayı koydu.

Seda Sayan yeni sezonda O Ses Türkiye'de devam edecek mi?

Seda Sayan'ın yeni sezonda Yemekteyiz programına transfer olması O Ses Türkiye hayranlarını merak içerisinde bıraktı. Yemekteyiz'i sunacak olan Seda Sayan'ın yerine hangi şarkıcının geleceği hakkında iddiaların ortaya atılmasının ardından Acun Ilıcalı'dan bir açıklama geldi. Geçen sezon O Ses Türkiye ailesine katılan Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'a güzelliği ile dolduran Hadise ve Murat Boz eşlik etmişti. Bu sezon da O Ses Türkiye hayranlarını ne gibi bir değişiklik bekliyor derken, Seda Sayan'ın yıllardır izlenme rekorları kıran Yemekteyiz'in sunucusu olması akılları bulandırdı. Yemekteyiz'in sunucusu olan Seda Sayan'ın bu sezon O Ses Türkiye'de olup olmayacağı merak edildi. Hatta O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine hangi jüri üyesinin geleceği bile konuşuluyordu. Peki Seda Sayan O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda jüri koltuğunda oturmayacak mı? Seda Sayan'ın yerine O Ses Türkiye'ye kim jüri olacak? 

Televizyon dünyasının dahi çocuğu olarak da bilinen Acun Ilıcalı, başarısı ile tüm dünyayı kendine hayran bırakıyor. Yıllar önce Türk televizyonlarına uyarlama yaparak getirdiği O Ses Türkiye bir anda patladı. Birbirinden güzel ve başarılı seslerin yarıştığı program reytingleri alt üst etti. Jüri üyelerinin sürekli değiştiği O Ses Türkiye'nin bu sezonunda kimler olacağı merak edildi. Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye jürisine katılan Seda Sayan'ın bu sezon Yemekteyiz programının sunucusu seçilmesi akıllara ' Seda Sayan bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak mı? ' sorusunu akıllara getirdi. Hatta bu konu ile ilgili bir çok iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı ortaya atılan bu iddialara son noktayı koydu. Acun Ilıcalı konu ile ilgili olarak, 'Seda Sayan'ı 'Yemekteyiz'e transfer ettik. O Ses Türkiye'ye de devam edecek. Jüri bu sene değişmeyecek.' açıklamasında bulundu. Gelen bu açıklama ile birlikte Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliklerinin bu sezonda tam gaz devam edeceği kesinleşti.

06-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar