Sefirin Kızı 42. Bölüm izle!

Sefirin Kızı 42. Bölüm izle!
Melek’in zorla alıkonmasıyla perişan olan Sancar, velayet davasını ve kızını kazanabilecek mi? Kendini affedemeyen Sancar, Mavi ile yüzleşiyor. Melek geri dönecek mi?

Star Tv’nin pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı 42. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Sefirin Kızı 42. yeni bölümde Melek’in zorla alıkonması herkesi perişan ediyor. Sancar, velayet davasını ve kızını kazanabilecek mi? Kendini affedemeyen Sancar, Mavi ile yüzleşirken Konak halkı Melek’in dönebilmesi için yoğun çaba sarf eder. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Melek’in hiç beklemediği biri sayesinde sürprizler yaşadığı Sefirin Kızı 42. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Sefirin Kızı 42. Bölüm izle!

Pazartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı 42. Yeni bölümünde yine cevapsız sorulara cevap arayan Sancar’ın öfke nöbetleri izleyiciyi heyecanlandırıyor. Başrollerinde; Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Sefirin Kızı’nda Erhan Alpay, Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi usta isimler de rol alıyor. Melek’in göz göre göre zorla alınması Sancar’ı perişan eder. Çare arayan baba, kızını geri alabilmek ve velayeti kazanmak için her şeyi göze almıştır. Sancar’ın ümidini bağladığı sosyal hizmetlerin raporu olumlu çıkacak mı?

Mavi, Sancar ile yüzleşiyor

Olanlardan haberi olan Mavi, her şeye rağmen Sancar’a destek olmak için yanına gelir. Kızının alıkonmasından kendini suçlu tutan Sancar, öğrendiği gerçek sayesinde Mavi ile yüzleşir. Bir yanda geçmişin hayaletleriyle savaşan Mavi, diğer yandan kızıyla olan savaşında Sancar’ın yanında yer alır. Ortak acıları ikiliyi birleştirirken Güven, Melek için oynadığı oyunla herkesi inandırmaya çalışır. Vicdan azabı çeken Konak halkı Melek’in geri dönmesi için seferber olurken kendisine yeni bir hayat sunulan Melek, babası için ayakta kalmaya çalışır. Sancar kızını geri kazanmak için Güven’den uzak durmak zorundadır. Melek’in hiç beklemediği biri sayesinde sürpriz bir maceraya atıldığı Sefirin Kızı 42. son bölümüyle 1 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

Sançar, yaktığı kulübeyi Melek için yerine koymaya çalışır ancak hiç beklemediği gelişmeler onu beklemektedir. Bir anda karşısına çıkan gizemli kadın, Sancar'ın yaşamını değiştirir. Sancar, kendisini hiç bırakmayan gizemi çözmeye çalışırken. Çözmeye çalıştığı bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar