Burcu Çağrı, Emre Altuğ’u ifşa etti

Burcu Çağrı, Emre Altuğ’u ifşa etti
İki eski arkadaş birbirini suçluyor. Önce eski manken, şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 4 yıldır birlikte olduğunu iddia etti. Emre Altuğ yalanladı. Bakın sonra ne oldu?

Eski manken Burcu Çağrı, yıllardır birlikte olduğunu iddia ettiği Emre Altuğ'u ifşa etti. Magazin dünyasını sarsan gelişmede Burcu Çağrı’yı tanımadığını söyleyen Emre Altuğ: 'O kişiyle hiçbir ilgim yok' demişti. Burcu Çağrı, şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'un sözü üzerine birlikte çekildikleri eski fotoğrafları yayınladı. Gözlerin çevrildiği eski manken Burcu Çağrı kimdir? Hangi ünlü iddiasında gerçeği söylüyor? Şimdi detaylar

Burcu Çağrı, Emre Altuğ’u ifşa etti

İki eski sevgili birbirini suçluyor. Önce eski manken, şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 4 yıldır birlikte olduğunu iddia etti. Magazin dünyasına bomba gibi düşen gelişme üzerine gözler Emre Altuğ’a çevrildi. Sevilen şarkıcı ve sunucu Emre Altuğ iddiayı kesin bir dille yalanladı. Bunun üzerine iddiasını ispatlaması istenen Burcu Çağrı öyle bir karşılık verdi ki Emre Altuğ kayıplara karıştı

Çarşaf çarşaf fotoğraf yayınladı

Her şey geçen hafta eski manken Burcu Çağrı’nın bir paylaşımıyla başladı. Bir süredir gözlerden uzak, sade bir yaşam süren ünlü manken Instagram hesabından Emre Altuğ ile ilgili bir paylaşım yaptı. O paylaşımda “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum” notu vardı. Magazin dünyasına bir anda bomba gibi düşen paylaşım üzerine Emre Altuğ, Burcu Çağrı ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı: “Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil”

Bu açıklamanın daha buharı dinmemişti ki gözlerin çevrildiği Burcu Çağrı’dan müthiş bir hamle geldi. Ünlü manken derhal Emre Altuğ ve dostlarıyla beraber olduğu fotoğrafları ardı ardına paylaştı. Burcu Çağrı, Instagram hesabından Altuğ ile arkadaş̧ ortamında çekilen fotoğraflarını ve isimlerini taşıyan uçak biletlerini bile yayınladı. Ünlü manken resimlerin altına “Beni tanıyan ve seven yakınlarımın nezdinde yalancı konumuna düşürülmeye çalışıldığım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim” notunu da düştü.

Önce eski manken Burcu Çağrı ile ilişkisini yalanlayan ve çarşaf çarşaf fotoğrafların yayınlanması üzerine sırra kadem basan Emre Altuğ’un bundan sonra ne yapacağı bilinmiyor. Canlitv platformu olarak Emre Altuğ ile ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

Burcu Çağrı kimdir?

1981 İstanbul doğumlu manken, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümü mezunudur. Bir süre Atatürk Kültür Merkezinde çalışan Burcu çağrı, 'Elite Model Look' yarışmasında üçüncü oldu ve mankenlik kariyerine başladı. Paramparça dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan ünlü manken şu sıralar gözden uzak bir hayat sürüyor.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar